Βασιλιάς Κάρολος: Δεν θέλει να βλέπει τα εγγόνια του μόνο σε βιντεοκλήσεις - Τον «μαλάκωσε» η Καμίλα

Ο βασιλιάς Κάρολος «δεν είναι ικανοποιημένος» με το να βλέπει τα εγγόνια του μέσω βιντεοκλήσεων και είναι «πιο πρόθυμος από ποτέ» να οικοδομήσει μια αληθινή σχέση με τα παιδιά του Χάρι και της Μέγκαν, ισχυρίζονται πηγές
O βασιλιάς Κάρολος και η Καμίλα
O βασιλιάς Κάρολος και η Καμίλα
ΑΡ
2'

Ο βασιλιάς Κάρολος «δεν είναι ικανοποιημένος» με το να βλέπει τα εγγόνια του Άρτσι και Λίλιμπετ μέσω βιντεοκλήσεων και είναι «πιο πρόθυμος από ποτέ» να οικοδομήσει μια σχέση ουσίας με τα παιδιά του Χάρι και της Μέγκαν, αποκάλυψαν βασιλικές πηγές.

Ο μονάρχης, ο οποίος υποβάλλεται σε θεραπεία για τον καρκίνο από τον Φεβρουάριο, είπε στους φίλους του ότι είναι «πιο πρόθυμος από ποτέ» να χτίσει μια σχέση με τον Άρτσι, πέντε ετών, και τη Λίλιμπετ, δύο ετών, είπαν βασιλικές πηγές στη Mirror.

Έχει δει από κοντά τα παιδιά του ζεύγους Σάσεξ μόνο λίγες φορές από τότε που γεννήθηκαν και θέλει να «αναπληρώσει τον χαμένο χρόνο», δεδομένης της μακροχρόνιας διαμάχης που είχε ο Χάρι με την υπόλοιπη βασιλική οικογένεια.

Πηγές είπαν στην εφημερίδα ότι ο βασιλιάς Κάρολος, ο οποίος κατάφερε να δώσει το παρών στους εορτασμούς της D-Day την περασμένη εβδομάδα, έστειλε στη Λίλιμπετ ένα «εγκάρδιο δώρο και μία κάρτα» για τον εορτασμό των γενεθλίων της την περασμένη εβδομάδα.

«Ο Βασιλιάς είναι απολύτως αφοσιωμένος στο να είναι παρών σε όλες τις στιγμές των εγγονιών του. Εκτιμά την οικογένεια πάνω από όλα και όποια και αν είναι η πορεία της σχέσης του με τον γιο του, δεν θα του αρκούσε ποτέ απλώς να βλέπει τα εγγόνια του σε μια περίεργη βιντεοκλήση».

Ο 39χρονος Χάρι και η σύζυγός του Μέγκαν, 42 ετών, ζουν στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνια, από τότε που εγκατέλειψαν επίσημα τη ζωή τους ως δούκας και δούκισσα του Σάσεξ το 2020. Οι εντάσεις μεταξύ του ζεύγους και της υπόλοιπης βασιλικής οικογένειας παρέμειναν υψηλές, ακόμη και μετά τη διάγνωση του βασιλιά Καρόλου με καρκίνο.

Ενώ ο Χάρι ταξίδεψε περισσότερα από 5.000 μίλια στο Ηνωμένο Βασίλειο για να επισκεφτεί τον πατέρα του μετά την είδηση για την υγεία του, το ζευγάρι συναντήθηκε για μόλις είκοσι λεπτά. Αργότερα είπε στο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο ABC: «Αγαπώ την οικογένειά μου. Το γεγονός ότι μπόρεσα να μπω σε ένα αεροπλάνο και να πάω να τον δω και να περάσω κάθε χρόνο μαζί του, είμαι ευγνώμων για αυτό.»

Παρά τη διαλυμένη σχέση του με τον Χάρι, ο βασιλιάς Κάρολος φέρεται να είναι ένας «φανταστικός και ενθουσιώδης παππούς» του πρίγκιπα Τζορτζ, 10 ετών, της πριγκίπισσας Σάρλοτ, εννέα ετών και του πρίγκιπα Λούις, πέντε ετών, λένε πηγές. Η βασίλισσα Καμίλα θεωρείται επίσης ότι είναι η κινητήρια δύναμη πίσω από την απόφασή του να εντείνει τις προσπάθειες για να δει και να «ζήσει» και τα άλλα εγγόνια του.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή