Ριάνα: Εντυπωσιακή εμφάνιση στο Λος Άντζελες με τα φυσικά της μαλλιά

Η Ριάνα επέδειξε τις κοντές φυσικές της μπούκλες σε μία εντυπωσιακή εμφάνιση στο Λος Άντζελες

Ριάνα: Εντυπωσιακή εμφάνιση στο Λος Άντζελες με τα φυσικά της μαλλιά
2'

Λαμπερή όπως πάντα ήταν η Ριάνα στην εκδήλωση για το λανσάρισμα της νέας της σειράς Fenty Hair στο Λος Άντζελες, οπου εμφανίστηκε με τα φυσικά της μαλλιά, έχοντας εγκαταλείψει την μακριά ξανθιά κόμη της και υιοθετώντας ένα νέο λουκ, με τις κοντές και βαμμένες μελί μπούκλες της.

Η 36χρονη τραγουδίστρια ήταν εκθαμβωτική μέσα σε ένα δερμάτινο βαθύ κόκκινο φόρεμα, με βαθύ ντεκολτέ, με ασορτί τζάκετ και γόβες ενώ πόζαρε στις κάμερες ευδιάθετη με όλα τα βλέμματα στραμμένα επάνω της.

Getty Images

Την εμφάνισή της συμπλήρωναν μεγάλα κοσμήματα ασημένια, με κόκκινες πέτρες.

Getty Images

Η Ριάνα πρόσφατα ανακοίνωσε ότι επεκτείνει την αυτοκρατορία της με νέα σειρά προϊόντων για τα μαλλιά.

rihanna-hair.jpg
Getty Images

Η δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Μία νέα οικογένεια έρχεται! Η σειρά Fenty Hair κυκλοφορεί και ήρθε επιτέλους η ώρα να αποκτήσετε την εμπειρία που περιμένατε για τα μαλλιά σας. Ξέρετε πόσο σημαντικές είναι για μένα οι αλλαγές στα μαλλιά μου. Έχω κάνει σχεδόν κάθε υφή, χρώμα, μήκος, από μπούκλες και κοτσιδάκια μέχρι φυσικά, έτσι βγάζω μία ευέλικτη σειρά προϊότων όχι μόνο για όλα αυτά που θέλουν τα μαλλιά αλλά κάθε προϊόν είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να ενδυναμώνει και να επανορθώνει όλους τους τύπους μαλλιών, που είναι αυτό που πραγματικά θέλουμε. Είναι καιρός να παίξουμε και να δυναμώσουμε με στυλ».

https://www.instagram.com/reel/C7zL5H5OJ7Z/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Ριάνα μοιράστηκε επίσης ένα βίντεο για τα νέα προϊόντα στο οποίο πρωταγωνιστεί η ίδια με μία κοντή ξανθιά περούκα, ενώ σε άλλο κλιπ παρέθεσε μία σειρά από φωτογραφίες που δείχνουν τα διαφορετικά στυλ της όλα αυτά τα χρόνια.

«Τα μαλλιά πάντα ήταν κάτι πολύ προσωπικό για μένα» λέει στην αρχή του βίντεο προσθέτοντας «είναι μία διέξοδος αυτοέκφρασης και δημιουργίας. Νοιώθω ότι ήταν σημάδια της εξέλιξής μου και της ανάπτυξής μου όλα αυτά τα χρόνια», ενώ στη συνοδευτική λεζάντα έγραφε «τα μαλλιά μου ήταν πάντα ένα τεράστιο μέρος της καριέρας μου και της προσωπικής μου εξέλιξης και η fentyhair δημιουργήθηκε για να συμβαδίζει με τα μαλλιά και τον τρόπο ζωής μας, ενώ παράλληλα ενδυναμώνει και επανορθώνει τα μαλλιά μας με κάθε χρήση».

«Ανυπομονώ να το ζήσετε όλοι αυτό», έγραφε στο τέλος.

https://www.instagram.com/reel/C72KzXYJVDS/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή