Σάλος στις ΗΠΑ: Καθηγήτριες έστελναν «ροζ» μηνύματα και φωτογραφίες τους με εσώρουχα σε μαθητή τους

ΗΠΑ: Καθηγήτριες λυκείου παραιτήθηκαν αφού συνελήφθησαν να στέλνουν μηνύματα σε μαθητή για να κάνουν ομαδικό σεξ 

H Aλεξία Σαλντάρις
H Aλεξία Σαλντάρις
2'

Δύο καθηγήτριες στο γυμνάσιο του Ουισκόνσιν παραιτήθηκαν αφού μια σχολική περιφέρεια διαπίστωσε ανάρμοστη συμπεριφορά μεταξύ των ιδίων και ενός μαθητή ενώ βρίσκονταν σε εκδρομή. Η σχολική περιφέρεια Janesville επιβεβαίωσε ότι το διοικητικό συμβούλιο αποδέχτηκε τις παραιτήσεις της Αλεξία Σαλντάρις και της Τζένιφερ Λάρσον στις 22 Απριλίου. Και οι δύο ήταν καθηγήτριες επιχειρηματικής εκπαίδευσης στο λύκειο Joseph A. Craig του Janesville.

Η Σαλντάρις εργάστηκε στην περιφέρεια για ένα χρόνο, ενώ η Λάρσον εργαζόταν στο σχολικό σύστημα για 11 χρόνια. Το WMTV αποκάλυψε μια περίληψη της έρευνας σχετικά με την ανάρμοστη συμπεριφορά μεταξύ των εκπαιδευτικών και ενός μαθητή.

Η μια από τις δύο έστειλε ακόμη και φωτογραφίες της με εσώρουχα στον ανήλικο. Το έγγραφο αναφέρει ότι και οι δύο δασκάλες χρησιμοποιούσαν το Snapchat με τον «μαθητή Α», λέγοντας ότι ήθελαν να τον αγκαλιάσουν, να φλερτάρουν μαζί του και να «διασκεδάσουν» με τη χρήση αλκοόλ. Ρώτησαν επίσης αν κάποιος άλλος μαθητής θα συμμετείχε.

Επιπλέον, η αναφορά δείχνει ότι η Σαλντάρις έδωσε κλειδιά για ένα βαν της περιοχής στον μαθητή για να «κάνει έναν γύρο» στο πάρκινγκ. Την ίδια μέρα, το ρεπορτάζ ισχυρίζεται ότι άλλαζε παπούτσια στο πίσω μέρος του βαν όπου αντάλλαξε «ένα φιλί» με τον μαθητή.

Οι δύο εκπαιδευτικοί παραδέχθηκαν ότι έστειλαν απρεπή μηνύματα στον μαθητή μέσω Snapchat με την Σαλδάρις να ομολογεί ότι έστειλε και πιπεράτες φωτογραφίες της στο νεαρό αγόρι ενώ η Λάρσον είπε ότι έστειλε μηνύματα για «αγκαλιές, φλερτ και χρήση αλκοόλ».

Οι ανήθικες προτάσεις φέρεται να έγιναν λίγο πριν από μια σχολική εκδρομή τον Απρίλιο με τις δύο καθηγήτριες να στέλνουν μηνύματα στον μαθητή στα οποία φέρονται να έγραφαν ότι ήθελαν να τον αγκαλίασουν και να περάσουν καλά μαζί του. Στα ίδια μηνύματα, δε, ρωτούσαν αν θα ήθελε να λάβει μέρος και κάποιος συμμαθητής του.

Στις 9 Απριλίου η Σαλντάρις φέρεται να έστειλε στον ανήλικο πέντε φωτογραφίες της με εσώρουχα καθώς και μηνύματα για να συναντηθούν το επόμενο διάστημα.
Οι δύο εκπαιδευτικοί τέθηκαν σε διαθεσιμότητα στις 12 Απριλίου και 10 ημέρες αργότερα υπέβαλαν τις παραιτήσεις τους.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή