Λόπεζ - Άφλεκ: Οι φήμες για τον γάμο τους επιμένουν, όμως δεν αποχωρίζονται τις βέρες τους

Η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ φορούσαν τις βέρες τους καθώς παρευρέθηκαν στην τελετή αποφοίτησης του γιου του ηθοποιού

H Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ
H Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ
ΑΡ
2'

Η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ εξακολουθούν να φορούν τις βέρες τους παρά τα προβλήματα στο γάμο τους και τις φήμες περί χωρισμού. Το ζευγάρι παρευρέθηκε στην τελετή αποφοίτησης του 12χρονου γιου του Άφλεκ, Σάμουελ, την Τετάρτη 12 Ιουνίου και φορούσαν και οι δύο τις βέρες τους. Ο 51χρονος ηθοποιός έχει τον Σάμιουελ και δύο ακόμη παιδιά με την πρώην σύζυγό του, Τζένιφερ Γκάρνερ.

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι δυο τους παρευρίσκονται σε οικογενειακή εκδήλωση εν μέσω προβλημάτων στη σχέση τους. Νωρίτερα αυτό το μήνα, η JLo υποστήριξε τον Σάμιουελ και πήγε στον αγώνα μπάσκετ του, όπου η ίδια και ο Άφλεκ αντάλλαξαν ένα φιλί στο μάγουλο.

«Είναι καλό σημάδι ότι ήταν μαζί στο παιχνίδι», είπε μια πηγή στο PEOPLE εκείνη την εποχή. Τρεις μέρες πριν, η Λόπεζ είχε δώσει επίσης το παρών στην τελετή αποφοίτησης της Βάιολετ από το γυμνάσιο και εκείνη και ο Άφλεκ κρατήθηκαν χέρι χέρι κατά τη διάρκεια της περίστασης.

Μια πηγή είπε στο PEOPLE την Τρίτη, 11 Ιουνίου, ότι οι δυο τους παραμένουν «φίλοι» παρά τα σύννεφα στο γάμο τους. «Είναι ακόμα φίλοι και βλέπονται κάθε λίγες μέρες», είπε ο μυημένος. Την ίδια στιγμή πάντως το λαμπερό ζεύγος πουλάει την έπαυλή των 61 εκατομμυρίων δολαρίων στο Μπέβερλι Χιλς. Μια πηγή είπε στο PEOPLE την Τρίτη ότι κανένας από τους δύο δεν είναι ευχαριστημένος με το τεράστιο σπίτι των 38.000 τετραγωνικών ποδιών.

«Στον Μπεν δεν άρεσε ποτέ το σπίτι. Είναι πολύ μακριά από τα παιδιά του», είπε μια πηγή από το περιβάλλον της Λόπεζ, προσθέτοντας για την ποπ σταρ: «Το σπίτι είναι πολύ μεγάλο για εκείνη».

Η σταρ ακύρωσε εν τω μεταξύ την περιοδεία της. Έγραψε μέσω της ιστοσελίδας της OntheJLo ότι «θέλει ελεύθερο χρόνο για να είναι με τα παιδιά, την οικογένεια και τους στενούς της φίλους». «Είμαι εντελώς στενοχωρημένη και συντετριμμένη που σας απογοήτευσα», συνέχισε η Λόπεζ. «Σας παρακαλώ να ξέρετε ότι δεν θα το έκανα αυτό αν δεν ένιωθα ότι ήταν απολύτως απαραίτητο».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή