Σελίν Ντιόν: Το άγνωστο βίντεο από το 2008 με τα πρώτα συμπτώματα της ασθένειας - «Δεν έχω φωνή»

Σελίν Ντιόν: Το άγνωστο βίντεο από το 2008 με τα πρώτα συμπτώματα από το Σύνδρομο Δυσκίνητου Ανθρώπου
H Σελίν Ντιόν
H Σελίν Ντιόν
ΑΡ
2'

H Σελίν Ντιόν πάλευε με τα συμπτώματα της σπάνιας νευρολογικής πάθησης, το σύνδρομο δύσκαμπτου ατόμου κατά τη διάρκεια της παγκόσμιας περιοδείας της το 2008. 'Ενα άγνωστο, σπαρακτικό βίντεο εμφανίστηκε με την 56χρονη τραγουδίστρια να αποκαλύπτει τα πρώτα της συμπτώματα στους γιατρούς κατά τη διάρκεια της περιοδείας Taking Chances, όταν ακόμη δεν γνώριζε ότι πάσχει από την ασθένεια αυτή.

Τραβηγμένο από το ντοκιμαντέρ της «Celine: Through the Eyes» του 2010, το κλιπ δείχνει τη Σελίν Ντιόν να παραπονιέται για φωνητικούς «σπασμούς» και «συμπτώματα σαν κρυολόγημα» ενώ προσπαθούσε να τραγουδήσει τις επιτυχίες της. «Δεν μπορώ να πετύχω τις υψηλές νότες, κάνω σπασμούς, τα φρύδια μου κάνουν σπασμούς, το ίδιο και τα αυτιά μου. Στο λέω θα τρελαθώ σύντομα» ακούγεται να λέει στη γιατρό που την εξετάζει

«Το πρόβλημά μου τώρα είναι ο αυχένας μου. Δεν μπορώ να τον χαλαρώσω οπότε δεν μπορώ να χαλαρώσω τις φωνητικές μου χορδές και άρα δεν μπορώ να προετοιμαστώ σωστά» ακούγεται να λέει η 40χρονη τότε καλλιτέχνης στη γιατρό που την εξετάζει. Αυτή την εβδομάδα ότι πάλευε κρυφά με το σύνδρομο για 17 χρόνια προτού το αποκαλύψει στο κοινό, παραδεχόμενη ότι το να λέει ψέματα στους θαυμαστές της ήταν «πολύ» για να το αντέξει.

Σε μια συνάντηση με την ομάδα της μετά από μία συναυλία, αποκαλύπτει πώς ένιωθε λαχανιασμένη μιλώντας με τους θαυμαστές της και ανησυχούσε αν θα τα καταφέρει να περάσει από την εξαντλητική περιοδεία. «Για να μη μακρηγορώ, τη στιγμή που πήγα στη συνάντηση και χαιρετούσα η αναπνοή μου ήταν πολύ γρήγορη, είχα σπασμούς, δεν μπορούσα να ολοκληρώσω μια φράση», λέει η Σελίν.

«Το σόου δεν έχει ξεκινήσει ακόμα, χαιρετούσα τον κόσμο και δεν μπορούσα να αναπνεύσω, συνέχισα την παράσταση». «Και όταν τραγούδησα το "I drone all night για πρώτη φορά" ήταν [εκτός συντονισμού]. Χθες βράδυ, αφού έκανα τα πάντα, έβγαλα βλέννα ». Αργότερα, ενώ βρισκόταν στα παρασκήνια με τους χορευτές της, η Σελίν που εμφανώς δυσκολευόταν, τους λέει: «Δεν έχω φωνή». Μέσα στα λαχανητά από τους χορευτές της, η συγκινημένη σταρ τους λέει «είναι περίεργο, κλείνει πολύ γρήγορα, οπότε δυσκολεύομαι πολύ αυτή τη στιγμή».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή