Κέιτ Γουίνσλετ για το φιλί με τον Ντι Κάπριο στον «Τιτανικό»: «Ήταν εφιάλτης»

Η δημοφιλής ηθοποιός περιγράφει τις αμήχανες στιγμές στον «Τιτανικό»
1'

Η Κέιτ Γούνσλετ και ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο μπορεί να είχαν χημεία ως Ρόουζ και Τζακ στον «Τιτανικό», αλλά οι σκηνές των φιλιών τους ήταν αρκετά αμήχανες για τη Βρετανίδα ηθοποιό.

Σύμφωνα με την 48χρονη Γουίνσλετ, η οικειότητα με τον 49χρονο Ντι Κάπριο "δεν ήταν ό,τι καλύτερο". "Έτσι συνεχίσαμε να κάνουμε αυτό το φιλί και εγώ είχα πολύ χλωμό μακιγιάζ", είπε κατά τη διάρκεια συνέντευξης στο Vanity Fair, η οποία δημοσιεύτηκε στις 12 Ιουνίου. "Και έπρεπε κάτι να κάνω σαν να ελέγχω το μακιγιάζ μας, και στους δυο μας ανάμεσα στις λήψεις".

"Και κατέληγα να μοιάζω σαν να είχα ρουφήξει μια καραμέλα μετά από κάθε λήψη, επειδή το μακιγιάζ του έπεφτε πάνω μου", συνέχισε. "Και εκείνος έμοιαζε σαν να έλειπε ένα κομμάτι από το πρόσωπό του επειδή υπήρχε ένα μεγάλο χλωμό κομμάτι από όλο το μακιγιάζ μου που έπεφτε πάνω του".

Η ηθοποιός αποκάλυψε ότι τα γυρίσματα της περιβόητης σκηνής όπου η Γουίνσλετ...πετάει ήταν "τόσο χάλια" και "εφιάλτης".

"Ο Λίο δεν μπορούσε να σταματήσει να γελάει. Χρειάστηκε να την ξαναγυρίσουμε περίπου τέσσερις φορές λόγω του φωτός... [ο σκηνοθέτης James Cameron] ήθελε το φως να είναι συγκεκριμένο γι' αυτό, προφανώς", θυμήθηκε η ηθοποιός.

"Οπότε είχα κρυμμένο στην μπλούζα το μακιγιάζ του, και τα πινέλα και το σφουγγάρι του, και το δικό μου μακιγιάζ και τα πινέλα και το σφουγγάρι μου στην άλλη πλευρά", συνέχισε. "Και ανάμεσα στις λήψεις, ουσιαστικά ανανέωνα το μακιγιάζ μας".