Euro 2024: Επιτέλους μάθαμε τι κρύβεται κάτω από μία κιλτ - Σκωτσέζος έδειξε σε ζωντανή σύνδεση

Ένας άνδρας λοιπόν, μέσα στον ενθουσιασμό των πανηγυρισμών αλλά και της... άφθονης μπύρας, δεν δίστασε να σηκώσει την κιλτ ενός φίλου του και να επιβεβαιώσει αυτό που όλοι υποθέταμε ότι κρύβεται κάτω από μία κιλτ, αποκαλύπτωντας τα γεννητικά του όργανα σε ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση
1'

Η παράδοση λέει ότι δεν πρέπει ποτέ να ρωτάς έναν Σκωτσέζο τι κρύβεται κάτω από την κιλτ του.

Κάτι τέτοιο βέβαια δεν έγινε κατά τη διάρκεια της κάλυψης της έναρξης του Euro 2024, από έναν Γερμανό τηλεπαρουσιαστή, που έγινε κατακόκκινος σε ζωντανή σύνδεση, αφού είδε περισσότερα από όσα... θα ήθελε!

Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος βγήκε στους δρόμους του Μονάχου για να μεταδώσει το κλίμα που επικρατεί στην πόλη λίγο πριν ξεκινήσει το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου και συνάντησε πολλούς συγκεντρωμένους Σκωτσέζους, οι οποίοι φορούσαν το παραδοσιακό ένδυμα της χώρας, που δεν ειναι άλλο από την κιλτ.

Ένας άνδρας λοιπόν, μέσα στον ενθουσιασμό των πανηγυρισμών αλλά και της... άφθονης μπύρας, δεν δίστασε να σηκώσει την κιλτ ενός φίλου του και να επιβεβαιώσει αυτό που όλοι υποθέταμε ότι κρύβεται κάτω από μία κιλτ, αποκαλύπτωντας τα γεννητικά του όργανα σε ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση, με τον ρεπόρτερ Steffen Schwarzkopf να μένει άφωνος και αφού αναφώνησε «Ω θεέ» να συνεχίζει το ρεπορτάζ του.

Οι φίλαθλοι δεν δίστασαν ακόμα και να κολλήσουν αυτοκόλλητα στο κεφάλι και το στήθος του δημοσιογράφου, ο οποιος κατάφερε να συνεχίσει τη δουλειά του, παρά το απρόοπτο που σημειώθηκε.