Ο βασιλιάς Κάρολος είναι ενθουσιασμένος για την παρουσία της Κέιτ Μίντλετον στο Trooping the Colour

Η 42χρονη Κέιτ Μίντλετον θα συνοδεύει τα τρία της παιδιά, πρίγκιπα Γεώργιο, πρίγκιπα Σάρλοτ και πρίγκιπα Λούις σε μία άμαξα για την παρέλαση Trooping the Colour και αργότερα θα συγκεντρωθεί με τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας στο μπαλκόνι του Μπάκιγχαμ για την αεροπορική επίδειξη.
Ο βασιλιάς Κάρολος είναι ενθουσιασμένος για την παρουσία της Κέιτ Μίντλετον στο Trooping the Colour
Ο βασιλιάς Κάρολος, η βασίλισσα Καμίλα, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ, η Κέιτ Μίντλετον και τα τρία παιδιά τους στο Trooping the Colour 2023
Getty Images
3'

Η Κέιτ Μίντλετον απευθύνθηκε για πρώτη φορά στο κοινό μετά την ανακοίνωσή της ότι πάσχει απο καρκίνο, αποκαλύπτωντας ότι θα συμμετάσχει στους εορτασμούς για τα γενέθλια του βασιλιά Κάρολου και την επίσημη παρέλαση.

Ο βασιλιάς μοιράστηκε την αντίδρασή του στην είδηση ότι η αγαπημένη του νύφη θα παραστεί στην παρέλαση, καθώς εκπρόσωπός του δήλωσε πως «Η Αυτού Μεγαλειότητα είναι χαρούμενος που η πριγκίπισσα θα παραστεί στις εκδηλώσεις και ανυπομονεί για τα γεγονότα της ημέρας».

Η 42χρονη Κέιτ Μίντλετον θα συνοδεύει τα τρία της παιδιά, πρίγκιπα Γεώργιο, πρίγκιπα Σάρλοτ και πρίγκιπα Λούις σε μία άμαξα για την παραδοσιακή διαδικασία της παρέλασης Trooping the Colour και αργότερα θα συγκεντρωθεί με τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας στο μπαλκόνι του Μπάκιγχαμ για την αεροπορική επίδειξη.

«Δεν έχω ξεπεράσει τον κίνδυνο»

Αυτή θα είναι η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Κέιτ, από τότε που αποκάλυψε, πριν από αρκετούς μήνες, ότι διαγνώστηκε με καρκίνο και υποβάλλεται σε προληπτική χημειοθεραπεία, ενώ σε μία νέα φωτογραφία, που τραβήχτηκε νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα στο κτήμα του Ουίνδσορ, δείχνει την Κέιτ με ένα καθημερινό σύνολο με φόντο μία ιτιά κοντά σε μία υδάτινη μάζα.

Σε ανακοίνωσή της, η πριγκίπισσα της Ουαλίας είπε: «Ανυπομονώ να παρευρεθώ στην παρέλαση των γενεθλίων του βασιλιά αυτό το Σαββατοκύριακο μαζί με την οικογένειά μου και ελπίζω να συμμετάσχω σε κάποιες δημόσιες εκδηλώσεις μέσα στο καλοκαίρι, γνωρίζοντας ωστόσο ότι δεν έχω ξεπεράσει ακόμα τον κίνδυνο».

Στο προσωπικό μήνυμα της Κέιτ που δημοσιοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής, αποκάλυψε ότι η θεραπεία της είναι σε εξέλιξη και θα είναι για αρκετούς μήνες. Μοιράστηκε ότι έχει ξεκινήσει να εργάζεται λίγο από το σπίτι και ότι ελπίζει να συμμετάσχει σε κάποιες δημόσιες εμφανίσεις το καλοκαίρι, παραδεχόμενη ωστόσο ότι ο κίνδυνος δεν έχει περάσει. Αποκάλυψε ακόμα ότι μαθαίνει να είναι υπομονετική με την αβεβαιότητα και «παίρνει την κάθε μέρα όπως έρχεται».

Πώς αντέδρασε ο πρίγκιπας Ουίλιαμ

Όπως γίνεται αντιληπτό, λέει η Mirror, ενώ η εμφάνιση της Κέιτ σήμερα θα είναι σπουδαία, δεν θα πρέπει να θεωρηθεί ως πλήρης επιστροφή της στα βασιλικά της καθήκοντα. Δεν έχει τεθεί κανένα χρονικό πλαίσιο για την επιστροφή της, ωστόσο οι συναντήσεις που έχει κάνει μέχρι στιγμής περιλαμβάνουν και ενημερώσεις με την ομάδα της στο Παλάτι του Κένσινγκτον και το Βασιλικό Ίδρυμα και το Κέντρο για την Πρώιμη Παιδική ηλικία.

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ λέγεται ότι είναι χαρούμενος που βλέπει την Κέιτ να ασχολείται με την δουλειά και τα έργα τα οποία είναι σημαντικά γαι εκείνη και θα συνεχίσει να επικεντρώνεται στην υποστήριξη της και των παιδιών τους, ενώ εκτελεί τα δικά του δημόσια καθήκοντα.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή