Η μεγάλη επιστροφή της Κέιτ Μίντλετον: Το λαμπερό χαμόγελο και το... χασμουρητό του πρίγκιπα Λούις

Η Κέιτ Μίντλετον εμφανίστηκε για πρώτη φορά δημόσια, μετά τη διάγνωση του καρκίνου. Χαμογελαστή, η πριγκίπισσα της Ουαλίας συνοδευόμενη από τα τρία παιδιά της εμφανίστηκε με τη βασιλική άμαξα καθώς οι θαυμαστές της έδειξαν την υποστήριξή τους
Χαμογελαστή η πριγκίπισσα Κέιτ
ΑΡ
4'

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας, Κέιτ Μίντλετον επέστρεψε σήμερα θριαμβευτικά στη δημόσια ζωή εν μέσω της θεραπείας της για τον καρκίνο, για να γιορτάσει τα επίσημα γενέθλια του βασιλιά Καρόλου, μαζί με τη βασιλική οικογένεια.

Η Κέιτ ακτινοβολούσε και χαιρετούσε το πλήθος, καθώς η ίδια και τα τρία παιδιά της, ο πρίγκιπας Τζορτζ, η πριγκίπισσα Σάρλοτ και ο πρίγκιπας Λούις, επευφημήθηκαν από το κοινό στο The Mall αφού έφευγαν από τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ σε μια πομπή με άμαξες για την τελετή «Trooping the Color»

Αφού πέρασε μεγάλο μέρος του χρόνου για να συμβιβαστεί με τη διάγνωση και να υποβληθεί σε προληπτική χημειοθεραπεία, η μελλοντική βασίλισσα φαινόταν χαλαρή καθώς ταξίδευε σε μια από τις πιο διάσημες οδούς του Λονδίνου με την οικογένειά της στην περίφημη άμαξα.

Με τον βασιλιά Κάρολο να πάσχει επίσης από καρκίνο, το θέαμα της στρατιωτικής μεγαλοπρέπειας, έγινε μια συμβολική δήλωση για τη συνέχιση του θεσμού της μοναρχίας μετά από πολλή αβεβαιότητα.

Η Κέιτ περικυκλώθηκε από άλλα μέλη της οικογένειας - με τον σύζυγό της Πρίγκιπα Ουίλιαμ, Συνταγματάρχη των Φρουρών της Ουαλίας, έφιππο, μαζί με την πριγκίπισσα Άννα, συνταγματάρχης των The Blues and Royals, και τον Πρίγκιπα Εδουάρδο, Συνταγματάρχη της Φρουράς της Σκωτίας. Νωρίτερα, η οικογένεια εθεάθη να φτάνει στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ με ένα αυτοκίνητο στις 10 το πρωί, με τον Τζορτζ να κάθεται ανάμεσα στην Κέιτ και τον Πρίγκιπα Ουίλιαμ και τη Σάρλοτ και τον Λούις απέναντι.

Εκατοντάδες αξιωματικοί της Μητροπολιτικής Αστυνομίας αναπτύχθηκαν στην τελετουργική διαδρομή για να εξασφαλίσουν την ασφάλεια όσων παρακολουθούσαν, καθώς οι συγκεντρωμένοι ήταν δεκάδες χιλιάδες.. Ο Βασιλιάς Κάρολος Γ' ταξίδεψε επίσης με μια άμαξα με τη βασίλισσα Καμίλα και επιθεώρησε τους αξιωματικούς και τους φρουρούς στην παρέλαση των φρουρών αλόγων στο Whitehall αυτή τη φορά όχι έφιππος, όπως πέρυσι.

Σε μια αλλαγή σε σχέση με πέρυσι, η Κέιτ παρακολούθησε το θέαμα από το πρώην γραφείο του Δούκα του Ουέλινγκτον με τα παιδιά της. Στάθηκε δίπλα τους καθώς τα συντάγματα, με το κόκκινο τελετουργικό φόρεμα, συνέχιζαν να παρελαύνουν. Φαινόταν να ψιθυρίζει στο αυτί της Σάρλοτ, καθώς έπαιζε το συγκρότημα.

Ο Λούις, έξι ετών, παρακολουθούσε με προσοχή την παρέλαση μέχρι που η προσοχή του στράφηκε σε κάτι άλλο στο κτήριο ενώ οι βρετανικές ταμπλόιντ έγραψαν επίσης ότι τον είδαν να χασμουριέται. Το νεότερο από τα παιδιά του πριγκιπικού ζεύγους, που αγαπήθηκε από πολλούς θαυμαστές της βασιλικής οικογένειας χάρη στην εκφραστικότητά του εμφανίστηκε λιγότερο από ενθουσιασμένος κατά τη διάρκεια της πομπής, ενώ έσμιξε τα φρύδια του καθώς κοιτούσε έξω από το παράθυρο, με το στόμα ανοιχτό. Ένα άλλο στιγμιότυπο του νεαρού πρίγκιπα τον έδειξε επίσης να κάνει μία απο τις δημοφιλείς του γκριμάτσες.

Εν τω μεταξύ, ο πρίγκιπας Τζορτζ, 10 ετών, φαινόταν συγκεντρωμένος ενώ η Σάρλοτ, 9 ετών, ακτινοβολούσε καθώς κοίταζε έξω από το παράθυρο της άμαξας τα συγκεντρωμένα πλήθη.

Ο Βασιλιάς Κάρολος εθεάθη να γνέφει στα πλήθη που συγκεντρώθηκαν για να παρακολουθήσουν την πομπή. Η βασίλισσα, φορώντας ένα μεγάλο καπέλο με γείσο και καθισμένη στα αριστερά του, απαθανατίστηκε επίσης να χαιρετάει τους συγκεντρωμένους. Το στρατιωτικό θέαμα, γνωστό και ως Birthday Parade είναι δώρο από το Household Division και ο Κάρολος παρευρέθηκε για πρώτη φορά το 1951, σε ηλικία τριών ετών, σε μια άμαξα με τη γιαγιά του, τη Βασιλομήτωρ, και τη θεία του Πριγκίπισσα Μαργαρίτα, και για πρώτη φορά οδήγησε ως Συνταγματάρχης των Φρουρών της Ουαλίας το 1975.

Το Trooping the Color είναι μια κοινωνική αλλά και τελετουργική περίσταση και οι κερκίδες με θέα τον χώρο της παρέλασης γέμισαν με περίπου 8.000 συζύγους, φίλους και γονείς των φρουρών και των αξιωματικών στην παρέλαση. Περιελάμβανε περισσότερους από 1.250 στρατιώτες, ενώ εκατοντάδες Φρουροί ήταν παρατεταγμένοι στο έδαφος της παρέλασης περιμένοντας να τους επιθεωρήσει ο Βασιλιάς από την άμαξα του με την Καμίλα, συνταγματάρχη των Φρουρών των Γρεναδιέρων, και μαζί με τους έφιππους βασιλικούς συνταγματάρχες.

Όταν άρχισε η επιθεώρηση των Φρουρών με τους κόκκινους χιτώνες και τα δέρματα της αρκούδας, ο Βασιλιάς θαύμασε τους στρατιώτες, ενώ δίπλα του στην άμαξα ήταν η Βασίλισσα που φορούσε ένα απαλό πράσινο μεταξωτό φόρεμα. Για πρώτη φορά εδώ και περισσότερα από 100 χρόνια, οι στρατιώτες που παρήλασαν επιτράπηκε να έχουν γένια. Η αλλαγή του κανόνα, η οποία ισχύει σε ολόκληρο τον στρατό, εγκρίθηκε από τον Βασιλιά νωρίτερα αυτό το έτος, αφού οι τρίχες στο πρόσωπο επιτρεπόταν μόνο για θρησκευτικούς, ιατρικούς λόγους ή για συγκεκριμένους λόγους.