Οικονομία και απόλαυση: Η αλλιώτικη μέθοδος που μετατρέπει έναν ανεμιστήρα σε κλιματιστικό

Υπάρχουν πολλές διαφορετικές μέθοδοι μετατροπής ενός ανεμιστήρα σε κλιματιστικό

Οικονομία και απόλαυση: Η αλλιώτικη μέθοδος που μετατρέπει έναν ανεμιστήρα σε κλιματιστικό
Φωτ.: Unsplash
1'

Με τις θερμές μέρες να αυξάνονται τον τελευταίο καιρό, πολλοί στρέφονται στον κλιματισμό για να δροσιστούν τους καλοκαιρινούς μήνες.

Ωστόσο, ο κλιματισμός μπορεί να αυξήσει τους λογαριασμούς ρεύματος και να είναι επιβλαβής για το περιβάλλον. Σε αυτό το πλαίσιο δεν είναι λίγοι εκείνοι που άρχισαν να αναζητούν εναλλακτικές λύσεις.

Μια νέα μέθοδος καθιστά δυνατή την... μετατροπή ενός ανεμιστήρα σε κλιματιστικό!

Υπάρχουν πολλές διαφορετικές μέθοδοι μετατροπής ενός ανεμιστήρα σε κλιματιστικό. Ένας τρόπος είναι να τοποθετήσετε δοχεία γεμάτα με πάγο πίσω από τον ανεμιστήρα. Ο πάγος θα δροσίσει τον αέρα που φυσάει ο ανεμιστήρας και θα κάνει το δωμάτιο πιο δροσερό. Ένα παρόμοιο αποτέλεσμα μπορεί επίσης να επιτευχθεί αν κρεμάσετε ένα βρεγμένο πανί ακριβώς μπροστά από τον ανεμιστήρα.

Ένας αλλιώτικος τρόπος για να δροσιστείτε

Υπάρχει όμως και μια πιο άγνωστη μέθοδος, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού.

Για να μετατρέψετε τους ανεμιστήρες σε κλιματιστικά, κόψτε πρώτα ένα μεγάλο μπουκάλι στη μέση. Στη συνέχεια, κάντε τρύπες στο πάνω μέρος του μπουκαλιού, δηλαδή κοντά στο μέρος που κόψατε. Στη συνέχεια, συνδέστε τα δύο μέρη μεταξύ τους περνώντας ένα σχοινί μέσα από μία από αυτές τις τρύπες.

Στη συνέχεια, ρίξτε παγάκια στα κομμάτια του μπουκαλιού και κρεμάστε τα από το πίσω μέρος του ανεμιστήρα χρησιμοποιώντας το σχοινί. Ενεργοποιήστε τον ανεμιστήρα και περιμένετε 10 λεπτά. Ο ανεμιστήρας, ο οποίος θα φτάσει σε πλήρη απόδοση μέσα σε 10 λεπτά, θα αρχίσει να λειτουργεί πιο δροσερός από ένα κλιματιστικό.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή
23:52ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στην Καβάλα

23:52ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στην Καβάλα