Κέιτ Μίντλετον: Το βλέμμα αγάπης στον Ουίλιαμ αποκαλύπτει όλη την αλήθεια για τη σχέση τους

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Κέιτ Μίντλετον είναι γεγονός και αποκαλύπτει πολλά για την σχέση της με τον σύζυγό της πρίγκιπα Ουίλιαμ εν μεσω της θεραπείας της για τον καρκίνο
Κέιτ Μίντλετον: Το βλέμμα αγάπης στον Ουίλιαμ αποκαλύπτει όλη την αλήθεια για τη σχέση τους

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον στο μπαλκόνι του Μπάκιγχαμ

Getty Images
5'

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας έλαμπε το Σάββατο, καθώς επανήλθε στη δημοσιότητα για πρώτη φορά εν μέσω της θεραπείας για τον καρκίνο στην οποία υποβάλλεται, συνοδεύοντας την βασιλική οικογένεια στον εορτασμό των γενεθλίων του βασιλιά Κάρολου.

Ακτινοβολώντας μπροστά στα πλήθη των βασιλικών θαυμαστών που συγκεντρώθηκαν για τις εορταστικές εκδηλώσεις, φρόντιζε τρυφέρα τα τρία μικρά παιδιά της μέσα σε καταρρακτώδη βροχή μετά από σειρά μηνών που πέρασε ως επί το πλείστον προσπαθώντας να συμβιβαστεί με τη διάγνωση που έλαβε και την χημειοθεραπεία που συνεχίζει να κάνει.

Η ειδικός επικοινωνίας Τζούντι Τζέιμς μίλησε στην Daily Mail και ανέφερε ότι ένα στιγμιότυπο μεταξύ της Κέιτ και του συζύγου της, έδωσε μία συγκινητική εικόνα της χαράς τους που είναι και πάλι μαζί δημοσίως.

william kate

«Το πιο συγκινητικό σημάδι αμοιβαίας ανταμοιβής ήρθε από τον Ουίλιαμ και την Κέιτ όταν επιτέλους συναντήθηκαν τα βλέμματά τους», είπε. «Το τσούξιμο των ματιών του Ουίλιαμ και οι σφιγμένοι μύες γύρω από τα χείλη του έδειχναν την εσωτερική του περηφάνια και την πιθανή ανακούφιση που είχε την όμορφη σύζυγό του να στέκεται ξανά δίπλα του, ενώ η Κέιτ, που είχε χαλαρώσει αρκετά, του ανταπέδωσε με ένα τρυφερό χαμόγελο που αποκάλυψε τα λακάκια της».

Η εμφάνιση της πριγκίπισσας της ουαλίας δεν ήταν σίγουρη, αφότου έχασε την τελική πρόβα της παρέλασης το περασμένο Σαββατοκύριακο. Αλλά, με τον βασιλιά να πάσχει επίσης από καρκίνο, το θέματα της στρατιωτικής πομπής και όλη η μεγαλοπρέπεια έγινε μία συμβολική δήλωση από τη βρετανική μοναρχία, μετά από μία μακρά περίοδο αβεβαιότητας.

Η Κέιτ, το βράδυ της Παρασκευής αποκάλυψε ότι κάνει καλή πρόοδο με την θεραπεία της, λέγοντας βέβαια πως έχει καλές μέρες και κακές μέρες και παρόλο που δουλεύει από το σπίτι δεν έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο.

Η υποστήριξη του κόσμου έχει κάνει τεράστια εντύπωση στην πριγκίπισσα, που είπε ότι «εξεπλάγη» από τα ευγενικά μηνύματα που έκαναν «τεράστια διαφορά για τον Ουίλιαμ και εμένα και μας έχουν βοηθήσει και στους δύο σε μερικές από τις πιο δύσκολες στιγμές».

Μάλιστα η Τζούντι Τζέιμς υπογράμμισε στην βρετανική εφημερίδα ότι στη διάρκεια της μάχης της Κέιτ με τον καρκίνο, έχει επιδείξει μεγάλη αξιοπρέπεια διοχετεύοντας την δύναμη και την αποφασιστικότητα της βασίλισσας Ελισάβετ.

«Η γλώσσα του σώματος της Κέιτ σε αυτή την πρώτη επιστροφή της ήταν ένα μάθημα για το τι σημαίναι να είσαι μέλος της βασιλικής οικογένειας. Είχε ήδη το πρότυπο της βασίλισσας Ελισάβετ, το οποίο περιλαμβάνει ηρεμία, χωρίς ίχνος αυτολύπησης και δράματος», εξήγησε και τόνισε ότι «Η προσέγγιση της Κέιτ στο κοινό μοιάζει με εκείνη απέναντι στα παιδιά της. Με αποφασιστικότητα, αυτοπεποίθηση, επιβεβαίωση και ακόμα και στήριξη. Σε περίπτωση που αμφέβαλλε κανείς, η εμφάνισή της αυτή έχει δείξει ότι είναι άξια κληρονόμος του τίτλου της βασίλισσας».

Trooping The Colour 2024

Σε μία αλλαγή σε σχέση με πέρυσι, Η Κέιτ δεν βρέθηκε μαζί με τα μεγαλύτερα μέλη της οικογένειας, αλλά παρακολούθησε το θέμα από το πρώην γραφείο του Δούκα του Ουέλινγκτον, μαζί με τα παιδιά της. Σε μία γλυκιά στιγμή, η Κέιτ εθεάθη να χαϊδεύει τα μαλλιά της Σάρλοτ και να την καθοδηγεί ενώ πρόσεχε τα παιδιά της πριν την επίδειξη. Τα δύο μεγαλύτερα παιδιά της Κέιτ και του Ουίλιαμ, η πριγκίπισσα Σάρλοτ, 9 ετών και ο πρίγκιπας Γεώργιος, 10 ετών, περίμεναν νευρικά στην πόρτα καθώς η Κέιτ έφτιαχνε τα μαλλιά της κόρης της.

kate-children.jpg

Twitter/Kensington Royal

kate-dailymail.jpg

Daily Mail

Η Σάρλοτ φαινόταν ανήσυχη, σφίγγοντας τα χέρια της, ενώ μιλούσε στην μαμά της σιγά ενώ περίμεναν την άμαξα. Έπειτα, με συγχρονισμένο βήμα, παίρνουν τις θέσεις τους μέσα στην άμαξα, με την Κέιτ να κρατά την κόρη της από το χέρι και μαζί με την οικογένειά της, καθώς περιμένει να ξεκινήσει η άμαξα, την βλέπουμε να χαμογελά μέσα από το παράθυρο ενώ συζητούν όλοι μαζί.

Όταν σταμάτησαν οι βασιλικές άμαξες ο πρίγκιπας Λούις ήταν ο πρώτος που κατέβηκε και μετά κατέβηκαν τα μεγαλύτερα αδέλφια του, ενώ στη συνέχεια κατέβηκε η Κέιτ, εντυπωσιακή μέσα στο φόρεμά της, με την καρφίτσα του τάγματος της ιρλανδικής φρουράς.

Trooping The Colour 2024
Trooping The Colour 2024

Όταν άρχισε η επιθεώρηση των Φρουρών, με τους κόκκινους χιτώνες, ο Βασιλιάς έριξε το βλέμμα του στους στρατιώτες οι οποίοι πολεμούν όταν δεν εκτελούν τελετουργικά καθήκοντα, ενώ δίπλα του στην άμαξα ήταν η βασίλισσα με ένα απαλό πράσινο μεταξωτό φόρεμα και παλτό, φορώντας και εκείνη καρφίτσα του Τάγματος των Φρουρών των Γρεναδιέρων.

Κατά τη διάρκεια της παρέλασης, το τάγμα πέρασε πρώτα μπροστά από του στρατιώτες πριν παρελάσει μπροστά από τον βασιλιά, που τους χαιρέτησε, ενώ για πρώτη φορά σε περισσότερο από έναν αιώνα επιτράπηκε στους στρατιώτες να έχουν μούσια.

Trooping The Colour 2024

Για πρώτη φορά εδώ και περισσότερα από 100 χρόνια, οι στρατιώτες που παρέλασαν επέτρεψαν να έχουν γένια. Η αλλαγή του κανόνα, που ισχύει για ολόκληρο τον στρατό, εγκρίθηκε από τον βασιλιά φέτος, ενώ μέχρι πρότινος επιτρεπόταν η γενειάδα μόνο για θρησκευτικούς λόγους ή λόγους υγείας.

*Πηγές φωτογραφιών: Daily Mail, Getty Images, Twitter

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή