Τζένιφερ Λόπεζ: Το αφιέρωμα στον Άφλεκ για την Γιορτή του Πατέρα - «Είσαι ο ήρωάς μας»

Η Τζένιφερ Λόπεζ δημοσίευσε αφιέρωμα για την Ημέρα του Πατέρα στον Μπεν Άφλεκ, την ώρα που οι φήμες για τον γάμο τους να εξακολουθούν να οργιάζουν

H Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ
H Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ
ΑΡ
2'

Η Τζένιφερ Λόπεζ τίμησε τον Μπεν Άφλεκ με αφορμή τη Γιορτή του Πατέρα. Η 54χρονη ποπ σταρ δημοσίευσε ένα μήνυμα για τον ηθοποιό στα Stories της στο Instagram για να τιμήσει την ημέρα την Κυριακή 16 Ιουνίου. «Ο ήρωάς μας. Χρόνια πολλά για τη Γιορτή του Πατέρα», έγραψε η Λόπεζ με συγκινητικό ύφος πάνω από μια ασπρόμαυρη φωτογραφία του Άφλεκ, που περιείχε ένα emoji με λευκή καρδιά.

Έκανε την ανάρτηση λίγες μέρες αφότου το ζευγάρι παρακολούθησε το πάρτι αποφοίτησης του γιου του Άφλεκ, Σάμιουελ, μαζί με την πρώην σύζυγό του Τζένιφερ Γκάρνερ σε ένα ενοικιαζόμενο σπίτι στο Μπρέντγουντ της Καλιφόρνια.

1718598519237-321753030-jlo.jpg

Η Λόπεζ και ο σταρ του Air φόρεσαν τις βέρες τους στην εκδήλωση για τον εορτασμό του 12χρονου και στην τελετή αποφοίτησής του εν μέσω αναφορών για συζυγική ένταση. Ο Άφλεκ έχει αποκτήσει επίσης τη Βάιολετ, 18 ετών και τη Σεραφίνα, 15 ετών, με την Γκάρνερ και είναι πατριός των 16χρονων διδύμων της JLo Μαξ και Εμ τα οποία απέκτησε με τον πρώην της, Mαρκ Άντονι.

Το ζευγάρι παρακολούθησε πρόσφατα μαζί και την αποφοίτηση της Βάιολετ από το γυμνάσιο. Νωρίτερα τον Ιούνιο, μια πηγή είπε στο PEOPLE ότι ο Λόπεζ και ο Άφλεκ διατηρούν «φιλική σχέση» παρά τα προβλήματα του γάμου τους. Το ζευγάρι παρακολούθησε επίσης πρόσφατα μαζί τον αγώνα μπάσκετ του Σάμιουελ, κάτι που μια άλλη πηγή είπε ότι ήταν «καλό σημάδι» παρά τις αναφορές ότι πουλάνε την έπαυλη στην οποία έζησαν μαζί στο Λος Άντζελες. Η Λόπεζ δημοσίευσε επίσης ένα αφιέρωμα για την Ημέρα του Πατέρα στον μπαμπά της αμέσως μετά τη δημοσίευσή της προς τιμήν του Άφλεκ.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή