«Βόμβα» στο Μπάκιγχαμ: Γιατί ο Ουίλιαμ είχε δίκιο που... σήμανε συναγερμό για τη Μέγκαν Μαρκλ

Γιατί ο πρίγκιπας Ουίλιαμ είχε δίκιο που προειδοποίησε τον πρίγκιπα Χάρι για το ειδύλλιο της Μέγκαν Μαρκλ. Τι λένε οι ειδήμονες στη βασιλική οικογένεια

Oι πρίγκιπες Ουίλιαμ και Χάρι με τις συζύγους τους
Oι πρίγκιπες Ουίλιαμ και Χάρι με τις συζύγους τους
ΑΡ
4'
  1. Bασιλικοί αναλυτές θεωρούν πως ο πρίγκιπας Ουίλιαμ είχε δίκιο που ανησυχούσε για τον πρίγκιπα Χάρι στα πρώτα στάδια της σχέσης του με τη Μέγκαν Μαρκλ. Σε συνέντευξή της στην εκπομπή «The Sun's Royal Exclusive» στις 13 Ιουνίου, η πρώην βασιλική ανταποκρίτρια του BBC, Τζένι Μποντ, είπε ότι ο Χάρι, 39 ετών, και η Μέγκαν, 42 ετών, προχώρησαν πολύ γρήγορα στον έρωτά τους σε αντίθεση με τον Ουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον.

«Η Κέιτ έκανε δέκα χρόνια για να δει τη γυάλα με τα χρυσόψαρα της βασιλικής ζωής», είπε η Μποντ. «Νομίζω ότι ήταν υπέροχο που είδε όλους τους περιορισμούς και τη λάμψη της δημοσιότητας που φέρνει. Επειδή η σχέση τους ήταν τόσο μεγάλη, ήταν σε θέση να κρίνει ότι μπορούσε να την ενοχλήσει – και ο Ουίλιαμ μπορούσε να το δει κι αυτό».

Αυτός είναι ο λόγος που ο Ουίλιαμ είχε δίκιο να καθοδηγήσει ή να προειδοποιήσει τον Χάρι. «Είσαι σίγουρος ότι δεν προχωράς λίγο γρήγορα σε αυτή τη σχέση με τη Μέγκαν;» τον ρωτούσε, πρόσθεσε η Μποντ. «Ήταν προσβλητικό για τον Χάρι που ανακρίθηκε έτσι, αλλά νομίζω ότι η πρόθεση ήταν καλή».

Ο Χάρι και η Μέγκαν άρχισαν να βγαίνουν το 2016 αφού συναντήθηκαν μέσω ενός κοινού φίλου. Ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους την επόμενη χρονιά και παντρεύτηκαν στο Κάστρο του Ουίνδσορ τον Μάιο του 2018. Εν τω μεταξύ, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ είχαν σχέση για οκτώ χρόνια πριν παντρευτούν το 2011.

Britain Royals

Στα απομνημονεύματά του με τίτλο «Spare» το 2023, ο Χάρι αποκάλυψε ότι ο μεγαλύτερος αδερφός του τον προειδοποίησε για τη σχέση του τη Μέγκαν, η οποία εκείνη την εποχή δούλευε ακόμα στο Χόλιγουντ στην επιτυχημένη σειρά «Suits». «Είναι μια Αμερικανίδα ηθοποιός, τελικά, Χάρολντ. Οτιδήποτε μπορεί να συμβεί», φέρεται να είπε ο Ουίλιαμ στον Χάρι.

Ο Χάρι ισχυρίστηκε επίσης στο βιβλίο του ότι είπε στον Ουίλιαμ ότι πίστευε ότι η μητέρα τους, η πριγκίπισσα Νταϊάνα, τον βοήθησε να «βρει» τη Μέγκαν. Ο Ουίλιαμ «έκανε ένα βήμα πίσω», ισχυρίστηκε ο Χάρι και είπε στον αδερφό του ότι «πήγαινε τα πράγματα λίγο πολύ μακριά».

Δύο χρόνια μετά τον γάμο τους, ο Χάρι και η Μέγκαν παραιτήθηκαν ως ενεργά μέλη της βρετανικής βασιλικής οικογένειας και μετακόμισαν στις ΗΠΑ. Αυτή τη στιγμή ζουν στην Καλιφόρνια με τα δύο παιδιά τους και είναι αποξενωμένοι από την οικογένεια.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης στη Sun, η Μποντ ισχυρίστηκε ότι «δεν μπορεί να δει» τον Χάρι να επιστρέφει ποτέ στα βασιλικά του καθήκοντα. «Και ναι – μου λείπει. Ο Χάρι ήταν ο πιο δημοφιλής βασιλιάς πριν από μερικά χρόνια, έτσι δεν είναι;» είπε η Μποντ. «Τον παρακολοήθησα να μεγαλώνει και τον γνώρισα λίγο, ήταν ένα υπέροχο αγοράκι και ένας γοητευτικός, χαρούμενος έφηβος».

«Τουλάχιστον αυτό βλέπαμε. Ήταν λαμπρός για τη βασιλική οικογένεια, έφερε μια φυσική κοινή επαφή και μία οικειότητα». Η Μποντ συνέχισε για τον Χάρι και τη Μέγκαν: «Θα ήταν μεγάλο πλεονέκτημα αν έμενε, αλλά δεν νομίζω ότι θα επιστρέψει. Αν προσευχόμουν, θα προσευχόμουν να έχει μια ευτυχισμένη ζωή τώρα με όλα αυτά που ήθελε. Την ελευθερία που λαχταρούσε, τη γυναίκα που αγαπά και τα παιδιά που λατρεύει».

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ απείχαν από τη βασιλική οικογένεια από τότε που εξαπέλυσαν μια σειρά από ευρείας κλίμακας επιθέσεις στο παλάτι στην τηλεοπτική συνέντευξή τους με την Όπρα Γουίνφρεϊ, το ντοκιμαντέρ τους έξι μερών στο Netflix και τα απομνημονεύματα του Χάρι.

Ενώ ο Χάρι βρισκόταν στο Λονδίνο τον περασμένο μήνα για μια γιορτή για τους Αγώνες Invictus, δεν είδε κανένα από τα μέλη της οικογένειάς του, παρά το γεγονός ότι ο πατέρας και η κουνιάδα του πάσχουν από καρκίνο. Ωστόσο, σύμφωνα με πρόσφατες πληροφορίες ο Χάρι ψάχνει σπίτι στο Ηνωμένο Βασίλειο, καθώς του λείπουν οι φίλοι του από την πατρίδα του.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή