«Κρυπτογήινοι»: Μελέτη του Χάρβαρντ υποστηρίζει ότι οι εξωγήινοι ζουν ανάμεσά μας - Οι 4 κατηγορίες

Τι απαντάει το Χάρβαρντ στο ερώτημα για το αν υπάρχουν εξωγήινοι

«Κρυπτογήινοι»: Μελέτη του Χάρβαρντ υποστηρίζει ότι οι εξωγήινοι ζουν ανάμεσά μας - Οι 4 κατηγορίες
Aliens creature in the forest
Pexels
1'

Το αιώνιο ερώτημα της ύπαρξης ή μη εξωγήινων έρχεται να αποπειραθεί να απαντήσει μία νέα μελέτη του Χάρβαρντ, που υποστηρίζει ότι όχι μόνο υπάρχουν αλλά ζουν και ανάμεσά μας.

Έτσι λοιπόν, σύμφωνα με σχετική εργασία των επιστημόνων του προγράμματος Human Flourishing, εξωγήινα όντα που ονομάζονται «κρυπτογήινα» (Cryptoterrestrials) μπορεί να βρίσκονται ήδη ανάμεσα στους ανθρώπους... κρυφά.

Οι οντότητες αυτές, σύμφωνα πάντα με το Πανεπιστήμιο, είναι πιθανό να ζουν είτε υπογείως, είτε στο φεγγάρι είτε ακομα και... μεταμφιεσμένες σε ανθρώπους. Μάλιστα το Χάρβαρντ αναφέρει ότι υπάρχουν και κατηγορίες των περίφημων «κρυπτογήινων», τέσσερις συγκεκριμένα, ανάλογα με τη μορφή που θα μπορούσαν να πάρουν.

Οι τέσσερις κατηγορίες κρυπτογήινων

Ανθρώπινοι: Απόγονοι ενός αρχαίου πολιτισμού, που κάποτε άκμασε αλλά τώρα βρίσκεται σε μειωμένη κατάσταση.

Ανθρωποειδείς: Μη ανθρώπινοι πολιτισμοί, δυνητικά εξελιγμένοι από ζώα, ικανοί στην απόκρυψη και την μυστικότητα.

Εξωγήινοι: Οντότητες που προέρχονται είτε έξω από τη Γη είτε ακόμα και από το μακρινό μέλλον και έχουν αφομοιωθεί στο περιβάλλον μας

Μαγικοί: Όντα με χαρακτηριστικά μυστικιστικά, παρόμοια με λαογραφικά πλάσματα, όπως είναι οι νεράιδες ή οι νύμφες, που όμως μπορούν να αλληλεπιδρούν με τον ανθρώπινο κόσμο όχι όμως με τεχνολογικούς τρόπους.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή