Δολοφόνησε την φίλη του, έδειρε μία άλλη, σκότωσε με το αυτοκίνητο μία περαστική και διέρρηξε σπίτι

Κατά την πρώτη δίκη έβαψε το πρόσωπο του για να καλύψει τατουάζ που απεικόνιζαν νεκροκεφαλές και τη σβάστικα των Ναζί.
Δολοφόνησε την φίλη του, έδειρε μία άλλη, σκότωσε με το αυτοκίνητο μία περαστική και διέρρηξε σπίτι
2'

Ένας άνδρας ξύπνησε και δολοφόνησε τη φίλη του, χτύπησε μια άλλη φίλη του, πάτησε και σκότωσε με το αμάξι μια άγνωστη και στη συνέχεια διέρρηξε ένα σπίτι.

Τώρα αντιμετωπίζει την θανατική ποινή.

Ο 30χρονος Wade Wilson από τις ΗΠΑ στις 7 Οκτωβρίου 2019 πήρε ναρκωτικά με τη 35χρονη Kristine Melton και κοιμήθηκαν σπίτι της. Το πρωί ξύπνησε και τη στραγγάλισε, ενώ έκλεψε το αμάξι της και χρησιμοποίησε το κινητό της για να κλείσει ραντεβού με τη 41χρονη φίλη του Melissa Montanez.

Μετά από λίγη ώρα συνάντησε τη Montanez και την ξυλοκόπησε χωρίς προφανή λόγο, ενώ διέφυγε με το αμάξι της νεκρής ερωμένης του. Τότε, πέτυχε στο δρόμο την 43χρονη Diane Ruiz και τη σταμάτησε, προσποιούμενος ότι ήθελε να ζητήσει οδηγίες.

Ο άνδρας βγήκε από το αμάξι και επιτέθηκε στη Ruiz, που έριξε στο έδαφος και στη συνέχεια πάτησε μέχρι θανάτου με το αμάξι, σε βαθμό που πολτοποίησε μέρος από το σώμα της. «Ήθελα να σκοτώσω… Με έπιασε κάτι και ήθελα να δολοφονήσω μια γυναίκα», είπε στους αστυνομικούς όταν συνελήφθη, σύμφωνα με δημοσίευμα του toofab.com.

Στη συνέχεια, ο Wilson γεμάτος αίματα επισκέφθηκε ένα εστιατόριο και ατάραχος ομολόγησε στον ιδιοκτήτη ότι μόλις δολοφόνησε δύο γυναίκες. Ο μαγαζάτορας κάλεσε αμέσως την αστυνομία και ο δράστης τράπηκε σε φυγή, ενώ διέρρηξε και ένα σπίτι μέχρι να τον συλλάβουν.

Έκτοτε, ξεκίνησε η δίκη του και μόλις ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος, με το δικαστήριο να τον βρίσκει ένοχο για όλα τα εγκλήματα που διέπραξε. Σε νέα δίκη που θα γίνει τον Ιούλιο οι ένορκοι θα αποφασίσουν αν πρέπει να επιβληθεί θανατική ποινή.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της πρώτης δίκης έβαψε το πρόσωπο του για να καλύψει τατουάζ που απεικόνιζαν νεκροκεφαλές και τη σβάστικα των Ναζί.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή