Μεγιστάνας πετρελαίου σκότωσε τη διάσημη παρουσιάστρια σύζυγό του και αυτοκτόνησε

Το ζευγάρι, που είχε τρία ανήλικα παιδιά, παντρεύτηκε το 2014 και μετακόμισε από την Τσεχία στην Τουρκία το 2019
Μεγιστάνας πετρελαίου σκότωσε τη διάσημη παρουσιάστρια σύζυγό του και αυτοκτόνησε
2'

Οικογενειακή τραγωδία στην Τουρκία με θύματα έναν Βρετανό μεγιστάνα και τη σύζυγό του, σταρ της τηλεόρασης.

Ο 53χρονος ιδιοκτήτης της διεθνούς εταιρείας πετρελαίου ASG Inspection Ντέιβιντ Τόμας Μπλιθ σκότωσε τη σύζυγό του Βικτόρια Βέρα Μπλιθ στο σπίτι τους στην Άγκυρα.

Σύμφωνα με τουρκικά δημοσιεύματα ο Μπλιθ, με καταγωγή από το Εδιμβούργο, πυροβόλησε τη σύζυγό του μετά από καυγά για sms, χωρίς ωστόσο να έχει γινει γνωστή η φύση τους.

tsexia-parousiastria.jpg

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2014 και απέκτησε μαζί τρία παιδιά - με τη Βικτώρια να κάνει καριέρα στο τραγούδι με το όνομα Victoria Velvet πριν μεταπηδήσει στην τηλεόραση.

Τσεχικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι η οικογένεια ζούσε σε μια πολυτελή βίλα στην τουρκική πρωτεύουσα.

Και τα τρία παιδιά τους, ηλικίας 4, 10 και 14 ετών, φέρεται να βρίσκονταν στο σπίτι την ώρα της τραγωδίας.

Έχουν τεθεί υπό τη φροντίδα των συγγενών της μητέρας τους, που ταξίδεψαν στην Τουρκία.

Σε ανακοίνωσή της, η οικογένεια ανέφερε: «Η απώλεια των αγαπημένων προσώπων είναι εξαιρετικά οδυνηρή και όλη η οικογένεια χρειάζεται χρόνο για να επεξεργαστεί αυτή την ατυχία και να μάθει όλα τα απαραίτητα θέματα που σχετίζονται με αυτές τις στιγμές».

Η Victoria γεννήθηκε στη Νότια Αφρική και μετακόμισε στην Τσεχία ως έφηβη με την οικογένειά της όπου συνέχισε τις σπουδές της στη μουσική.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2014 και αρχικά έζησε την Πράγα, πριν μετακομίσει στην Τουρκία το 2019, αφού ο Μπλιθ ξεκίνησε να δραστηριοποιείται στη Μέση Ανατολή.

Σύμφωνα με τοπικές αναφορές, η σορός του Μπλιθ παραδόθηκε στην οικογένειά του για να μεταφερθεί πίσω στη Σκωτία, ενώ της συζύγου του παραμένει στην Τουρκία.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή