Το Κατάρ «πούλησε» την Τουρκία… και επενδύει στην Κύπρο: Μύδροι τουρκικών ΜΜΕ κατά του εμίρη Αλ Θάνι

Βουλευτής του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος καταγγέλλοντας  την πολιτική Ερντογάν υποστηρίζει ότι η Τουρκία παρείχε στο Κατάρ προνόμια που δεν είχαν δοθεί ποτέ σε καμία άλλη χώρα μέχρι σήμερα.
Το Κατάρ «πούλησε» την Τουρκία… και επενδύει στην Κύπρο: Μύδροι τουρκικών ΜΜΕ κατά του εμίρη Αλ Θάνι
1'

«Τo Κατάρ, που τον αποκαλούμε φίλο, έτσι σε πουλάει...Στο λεπτό», αναφέρει σε πρωτοσέλιδο τίτλο η εφημερίδα Σοζτζού λέγοντας ότι ο αγαπητός φίλος της Τουρκίας έχει αγκαλιάσει τους Ελληνοκυπρίους, όπως μεταδίδει o ΑΝΤ1.

Η τουρκική εφημερίδα καταγγέλλει ότι ο εμίρης του Κατάρ Αλ Θάνι, «ο οποίος έρχεται στην Τουρκία κάθε δύο μήνες για να κάνει επενδύσεις και να αγοράσει οικόπεδα στη διώρυγα της Κωνσταντινούπολης για τη μητέρα του, τώρα άλλαξε τη ρότα του».

Ταξίδεψε πριν 15 μέρες στη νότια Κύπρο, όπως αποκαλεί η Σοζτζού την Κυπριακή Δημοκρατία, που δεν την αναγνωρίζει η Τουρκία και «υποσχέθηκε να επενδύσει στην ενέργεια, στο λιμάνι, στον τουρισμό, στα οικονομικά και στην τεχνολογία».

Βουλευτής του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος καταγγέλλοντας στην ουσία την πολιτική της κυβέρνησης Ερντογάν έναντι του Κατάρ, υποστηρίζει ότι η Τουρκία παρείχε στο Κατάρ προνόμια που δεν είχαν δοθεί ποτέ σε καμία άλλη χώρα μέχρι σήμερα.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή