Κέβιν Κόστνερ: Η συνάντησή του με την πριγκίπισσα Νταϊάνα και η τρυφερή εξομολόγηση από τον Ουίλιαμ

Ο Κέβιν Κόστνερ μοιράστηκε μία γλυκιά ανάμνηση από τη βασιλική οικογένεια της Βρετανίας
O Kέβιν Κόστνερ
AP
2'

Στο τελευταίο εξώφυλλο του PEOPLE, ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός Κέβιν Κόστνερ λέει ότι ο ίδιος και η πριγκίπισσα Νταϊάνα είχαν μιλήσει για τη συνέχεια του «Σωματοφύλακα» αφού τους σύστησε η Σάρα Φέργκιουσον

Όταν ο Κέβιν Κόστνερ άκουσε ότι ο πρίγκιπας Ουίλιαμ ήθελε να τον συναντήσει για μια ιδιωτική συνάντηση πριν από μερικά χρόνια, ο σταρ του Χόλιγουντ δεν δίστασε. «Έτυχε να βρίσκομαι στην Αγγλία και έλαβα αυτό το μήνυμα ότι ο πρίγκιπας θα ήθελε πολύ να μου μιλήσει, και είπα, «Τι;»… και μετά είπα, «Εντάξει»», θυμάται ο Κόστνερ.

Ο 69χρονος σταρ ο οποίος είναι ο Νο. 1 στη λίστα στο ετήσιο τεύχος του περιοδικού People με τίτλο «100 Reasons to Love America», λέει στο εξώφυλλο αυτής της εβδομάδας ότι δεν έχει τίποτα άλλο παρά όμορφες αναμνήσεις από τη συνάντηση. «Γνωριστήκαμε σε αυτό το δωμάτιο και ήμασταν μόνο εμείς», λέει. «Περπάτησε και δώσαμε τα χέρια... Η πρώτη φράση που βγήκε από το στόμα του ήταν: «Ξέρεις, άρεσες πολύ στη μαμά μου».

Ο Κόστνερ, ο οποίος αρνείται να μοιραστεί όσα είπαν κατά τη διάρκεια της υπόλοιπης συνομιλίας, λέει ότι η εμπειρία με τον Πρίγκιπα της Ουαλίας ήταν «πολύ γλυκιά». Αποκαλώντας τον διάδοχο του βρετανικού θρόνου «αρκετά νεαρό άνδρα», ο ηθοποιός έμεινε με «τόσο όμορφες αναμνήσεις» για το ποιος ήταν, πώς τον προσέγγισε και τι συζητούσαν.

Χρόνια νωρίτερα, ο Κόστνερ είχε έρθει σε επαφή με την πριγκίπισσα Νταϊάνα για τη συνεργασία σε ένα σίκουελ της ταινίας ο «Σωματοφύλακας», της επιτυχίας του 1992 με συμπρωταγωνίστρια τη Γουίτνεϊ Χιούστον. Τους είχε συστήσει όπως λέει η Σάρα Φέργκιουσον. «Ήταν τόσο γλυκό. Η Σάρα ήταν αυτή που το έφτιαξε. Η Σάρα ήταν πολύ cool.. ενώ μπορούσε να πει, "Λοιπόν, και εγώ είμαι πριγκίπισσα. Τι γίνεται με εμένα;" Δεν το έκανε καθόλου όλο αυτό και η Νταϊάνα κι εγώ αρχίσαμε να μιλάμε».

«Είχα μια απίστευτα ασυνήθιστη και ως επί το πλείστον όμορφη ζωή», λέει ο Κόστνερ, ο οποίος αναπολεί τη ζωή του και την εμβληματική 40χρονη καριέρα του στο Χόλιγουντ στο εξώφυλλο αυτής της εβδομάδας. Ο πρωταγωνιστής στις ταινίες «Wolves» και «Field of Dreams» ανυπομονεί επίσης για τις διαδοχικές ταινίες που θα βγουν αυτό το καλοκαίρι, δύο φιλόδοξες δόσεις του γουέστερν με τίτλο «Horizon: An American Saga» στο οποίο είναι συγγραφέας, σκηνοθέτης και πρωταγωνιστής.