Τζάστιν Τίμπερλεϊκ: Μετά τη σύλληψη... οι «κατάρες» από τους οπαδούς της Μπρίτνεΐ - «Είναι το κάρμα»

Ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ συνελήφθη για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ και οι οπαδοί της πρώην αγαπημένης του, Μπρίτνεϊ Σπίαρς ξεσάλωσαν στο διαδίκτυο
Η ΜπρίτνεΙ Σπίαρς και ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ
AP
4'

Ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ συνελήφθη επειδή οδηγούσε μεθυσμένος στα Χάμπτονς και αναμένεται να παρουσιαστεί στο δικαστήριο. Ο 43χρονος ποπ σταρ έχει δύο προγραμματισμένες συναυλίες στο Σικάγο αυτή την εβδομάδα, ακολουθούμενες από εμφανίσεις στο Madison Square Garden στη Νέας Υόρκη τις επόμενες ημέρες.

Σύμφωνα με το ΤΜΖ είχε πάει να συναντήσει κάποιους φίλους του σε ένα ξενοδοχείο για φαγητό και αναχώρησε στις 12:30 τα ξημερώματα με το αυτοκίνητό του. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες έμοιαζε σαν «χαμένος» και έπινε από τα ποτά των άλλων στο ξενοδοχείο, πριν την κατάρρευση του

Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα που μίλησε στη New York Post πήρε το ποτό κάποιου άλλου από το τραπέζι και το κατέβασε όταν ο ιδιοκτήτης του πήγε στην τουαλέτα. «Ήταν χαμένος. Κάποια στιγμή, λίγο πριν κλείσει, κάποιος σηκώθηκε για να πάει στην τουαλέτα και άφησε το ποτό του στο τραπέζι», είπε μάρτυρας για τη σκηνή στο πολυτελές American Hotel στο Sag Harbor, LI, τις πρώτες πρωινές ώρες.

«Όταν [ο άνδρας] γύρισε, ο [Tίμπερλεικ έπινε το ποτό του. «Ο τύπος του είπε "Τζάστιν αυτό είναι το ποτό μου!» είπε η πηγή. Στη συνέχεια οι αστυνομικοί σταμάτησαν τον καλλιτέχνη, αφού έφυγε από το ξενοδοχείο και κατηγορήθηκε για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ αλλά και ότι παραβίασε ένα σήμα stop και με τη γκρι BMW του οδήγησε έξω από τις λωρίδες του αυτοκινητόδρομου.

Στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν είπε ότι είχε πιει μόνο «ένα μαρτίνι» και ακολούθησε τους φίλους του στο σπίτι, ενώ αρνήθηκε τρεις φορές να κάνει αλκοτεστ, σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα. Ο παντρεμένος μπαμπάς δύο παιδιών προσπάθησε στη συνέχεια να περάσει τεστ νηφαλιότητας στο πεδίο, στο οποίο απέτυχε παταγωδώς, ανέφεραν οι εφημερίδες. Ο αστυνομικός που τον τράβηξε ήταν πολύ νέος για να αναγνωρίσει τον πρώην σταρ της μπάντας ή ακόμα και να ξέρει το όνομά του, είπαν πηγές στην The Post.

Ο Τίμπερλεϊκ είπε χαμηλόφωνα κάποια στιγμή: «Αυτό θα καταστρέψει την περιοδεία», ανέφεραν πηγές. Η ηθοποιός σύζυγός του Τζέσικα Μπιλ βρισκόταν στο Μανχάταν, όπου γυρίζει μια ταινία, την ώρα της σύλληψης του συζύγου της, ανέφεραν πηγές. Το ζευγάρι έχει δύο νεαρά αγόρια. Οι θαυμαστές της Mπρίτνεϊ Σπίαρς εν τω μεταξύ φαίνεται να πιστεύουν ότι τα προβλήματά του πρώην της με τον νόμο ήταν μία... καρμική ανταπόδοση για το πώς είχε φερθεί στην τραγουδίστρια στο παρελθόν.

Καθ 'όλη τη διάρκεια της καριέρας της, η ποπ σταρ αναφερόταν συχνά στα μέσα ενημέρωσης επειδή φαινομενικά έκανε υπερβολικά πάρτι και πάλευε με την κατάχρηση ουσιών. Ενώ ο πρώην φίλος της, κατάφερε να αποφύγει την κακή δημοσιότητα για το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του. Μέχρι σήμερα τουλάχιστον, καθώς πλέον είναι εκείνος που εξετάζεται πλέον εξονυχιστικά.

Ο Τζάστιν έγινε πρωτοσέλιδο αφού συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος. Πολλά μέλη του «στρατού» της Μπρίτνεϊ τον στο X, πρώην Twitter, λίγο μετά την είδηση ​​ότι ο frontman των N'SYNC συνελήφθη. Στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης πολλοί χλεύασαν τον τραγουδιστή και τον εγκάλεσαν για το πώς φαινόταν να έχει κρίνει δημόσια την πρώην κοπέλα του πριν από χρόνια.

«Σταμάτα να πίνεις. Ξέρεις ποιος είσαι, σου μιλάω. Σταμάτα να πίνεις, θα γίνεις χάλια, εντάξει θα πει κάτι κακό για σένα», είπε ο Τζάστιν σε ένα κλιπ από το 2007 που ένα άτομο μοιράστηκε στο X. Αν και ο Τζάστιν δεν κατονόμασε σε ποιον απευθυνόταν, πολλοί υπέθεσαν ότι μιλούσε για τη Μπρίτνεϊ. Την εποχή εκείνη η ποπ σταρ φέρεται να πάλευε με τον εθισμό.

«KARMA #JusticeForBritney #criminal» έγραψε ένας θαυμαστής της Μπρίτνεϊ στο X. Αρκετοί φαίνεται να μην τρέφουν καμία συμπάθεια για τον Τζάστιν, επειδή φαινόταν να μην τρέφει καμία συμπάθεια για την Μπρίτνεϊ την εποχή των δυσκολιών της. Κάτω από το hashtag «Cry Me a River», αρκετοί μοιράστηκαν ξανά τη φωτογραφία του Τζάστιν με τη λεζάντα, «cry me a river» και τον ειρωνεύθηκαν μέσω του τίτλου του ομώνυμου τραγουδιού του το 2002.

Όχι μόνο επικρίνουν τον Τζάστιν για τη σύλληψή του, αλλά προσπαθούν επίσης να χρησιμοποιήσουν το περιστατικό για να επαναφέρουν το τραγούδι της Britney «Criminal» του 2011 στα μουσικά charts. Υπάρχει ένα ολόκληρο κίνημα στο X όπου οι θαυμαστές της ποπ σταρ πιέζουν τον κόσμο να κάνει stream το Criminal.