Ιρλανδία: Άγνωστοι συγκέντρωσαν χρήματα για καρκινοπαθή μητέρα - Για να περάσει χρόνο με το μωρό της

Άγνωστοι συγκέντρωσαν χρήματα μέσω crowdfunding για μια 22χρονη μαμά με καρκίνο που χρειάζεται περισσότερο χρόνο με το μωρό  της

Συγκλονίζει η ιστορία της 22χρονης Ιρλανδής που διαγνώστηκε με καρκίνο
Συγκλονίζει η ιστορία της 22χρονης Ιρλανδής που διαγνώστηκε με καρκίνο
2'

Μια γυναίκα από τη Βόρεια Ιρλανδία είχε μόλις δει το μωρό της να γιορτάζει τα πρώτα του γενέθλια όταν έμαθε τα δυσάρεστα νέα: της έμεναν μόλις 4 μήνες ζωής με τους αγαπημένους της. Μετά από επίμονη ζάλη και ερεθισμό των ματιών, η Ρέιτσελ Μπερνς έμαθε από τον γιατρό της ότι είχε όγκο στον εγκέφαλο προχωρημένου σταδίου με μια σπάνια και επιθετική μετάλλαξη και πιθανώς μόλις...λίγους μήνες ζωής.

Στα 22 της μόλις χρονια, δύσκολα μπορεί κανείς να φανταστεί τι πρέπει να ένιωσε η νεαρή μητέρα, καθώς η κόρη της, Ρέγια, είχε μόλις κλείσει τον πρώτο της χρόνο, και η ίδια άρχισε άμεσα να γράφει κάρτες γενεθλίων για όλα τα γενέθλια της κόρης της που πίστευε οτι θα χάσει.. «Έφυγα από εκείνο το ραντεβού χωρίς καμία πραγματική ελπίδα και δεν ήξερα πώς να το πω στη μαμά μου και στην υπόλοιπη οικογένεια, δεν ήθελα να στενοχωρηθούν. Ένιωσα σαν να είχα χάσει τα πάντα σε εκείνο το σημείο», είπε στο Belfast Live.

Αλλά αν υπάρχει μικρή ελπίδα, είναι επειδή η Μπερνς και ο σύντροφός της έδρασαν γρήγορα —δημιουργώντας ένα GoFundMe για να πληρώσουν ένα ταξίδι στη Γερμανία για μια πειραματική θεραπεία που ονομάζεται ONC201 και ανακαλύφθηκε την τελευταία δεκαετία. Τα αποτελέσματα ήταν άμεσα και δραματικά—σε μόλις 24 ώρες ο έρανος είχε συγκεντρώσει 35.567 ευρώ, ποσό που ξεπερνάει πλέον τα 56.000 ευρώ από τον τελικό στόχο των 70.000 ευρώ

«Μίλησα με τον γιατρό χθες και τώρα μπορούμε να αρχίσουμε να κάνουμε σχέδια για να τελειώσουμε», είπε η Μπερνς, εκφράζοντας αισιοδοξία για το μέλλον. «Το Μπέλφαστ είναι ένα τόσο μικρό μέρος, αλλά ποτέ δεν πιστεύεις ότι άνθρωποι από όλο τον κόσμο θα έδειχναν τόση ευγένεια όσο έκαναν για μένα και την οικογένειά μου. Είναι τρομακτικό να το περνάς όλο αυτό, αλλά αυτό μου έδωσε περισσότερη ελπίδα ότι μπορώ να περάσω λίγο περισσότερο χρόνο με την οικογένειά μου».

«Θέλω απλώς να πω ευχαριστήσω σε κάθε άτομο που έχει κάνει δωρεά μέχρι τώρα, δεν ξέρετε τη διαφορά που έχει κάνει σε εμένα και την οικογένειά μου».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή