Ο «ζωντανός Νοστράδαμος» μετά τον Γ΄ Παγκόσμιο Πόλεμο τώρα βλέπει ανακάλυψη εξωγήινων μέχρι το 2028

Ο 37χρονος Βραζιλιάνος μυστικιστής τονίζει πως πρέπει να προετοιμαστούμε για τους εξωγήινους 
Φωτ.: Unsplash- Αρχείο
2'

Ταράζει πάλι τα λιμνάζοντα ύδατα ο αποκαλούμενος ζωντανός Νοστράδαμος , ο οποίος προβλέπει ότι εξωγήινη ζωή θα ανακαλυφθεί μέχρι το 2028 και πρέπει να προετοιμαστούμε.

Ο Άθως Σαλομέ δήλωσε ότι τα επόμενα χρόνια μια σειρά από επαναστατικές επιστημονικές ανακαλύψεις αναμένεται να "αναδιαμορφώσουν την κατανόησή μας για τη ζωή και τον ανθρώπινο πολιτισμό". Ο 37χρονος Βραζιλιάνος μυστικιστής ισχυρίζεται ότι έχει προβλέψει τον κορoνοϊό, την αγορά του X/Twitter από τον Έλον Μασκ και ακόμη και τον θάνατο της βασίλισσας.

Σε πρόσφατη συνομιλία του με την Daily Star άφησε να εννοηθεί ότι ο Γ' Παγκόσμιος Πόλεμος θα ξεκινήσει σύντομα, και σαν να μην έφτανε αυτό για να ασχοληθούμε - πρέπει να προετοιμαστούμε για τους εξωγήινους που θα γίνουν πραγματικότητα μέχρι το 2028.

Και ο Salomé δήλωσε ότι τα επόμενα χρόνια μια σειρά από επαναστατικές επιστημονικές ανακαλύψεις αναμένεται να "αναδιαμορφώσουν την κατανόησή μας για τη ζωή και τον ανθρώπινο πολιτισμό".

Πρωτοφανής εξωγήινη ζωή

Αυτό που αποκαλεί "ένα νέο σύνορο στη βιολογική εξερεύνηση" θα φτάσει μεταξύ 2026 και 2028, υποστήριξε. Είπε ακόμη ότι μια προσπάθεια μεταξύ της NASA και της Ευρωπαϊκής Διαστημικής Υπηρεσίας (ESA) θα αποκαλύψει μια πρωτοποριακή ανακάλυψη- την παρουσία μιας εξωγήινης μορφής ζωής "που δεν έχει ξαναγίνει".

Αυτή η βαρυσήμαντη αποκάλυψη θα λάβει χώρα στα βάθη των ωκεανών της "Ευρώπης", είπε, και σε ένα από τα φεγγάρια του Δία, όπου οι ερευνητές θα συναντήσουν μικροοργανισμούς που επιδεικνύουν "βιολογική πολυπλοκότητα".

Ο Salomé χαρακτηρίζει αυτές τις μορφές ζωής ότι φιλοξενούν οργανίδια που διέπουν λειτουργίες "που δεν είχαν παρατηρηθεί προηγουμένως στη βιολογία".