Κάιλι Τζένερ: Ξέσπασε σε κλάμματα για το δημόσιο «bullying» που δέχεται - «Φαίνεσαι γριά»

Η Κάιλι Τζένερ ξέσπασε ενάντια στα τρολ του Διαδικτύου που για μία ακόμη φορά επέκριναν τις φωτογραφίες της χωρίς φίλτρο

H Kάιλι Τζένερ
H Kάιλι Τζένερ
Associated Press
4'

Η Kάιλι Τζένερ ξέσπασε σε κλάμματα στο νέο επεισόδιο της σειράς The Kardashians, αφού τα τρολ του Διαδικτύου είπαν ότι έμοιαζε «ηλικιωμένη» σε αφιλτράριστες φωτογραφίες που τραβήχτηκαν στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού τον Ιανουάριο.

Οι φυσικές εικόνες της 26χρονης έγιναν viral νωρίτερα φέτος και σε μια συνομιλία που είχε με την αδερφή της Kένταλ στην εκπομπή, παραπονέθηκε για τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι χλεύασαν το πρόσωπό της. Είπε ότι είχε κυκλοφορήσει μια φωτογραφία της, αφού αποφάσισε να μην φορέσει πολύ μακιγιάζ.

Η Kάιλι Τζένερ είπε ότι αν φορούσε πολύ μακιγιάζ, ο κόσμος θα έλεγε ότι φορούσε «πολύ μακιγιάζ», αλλά αν έκανε την αντίθετη επιλογή, οι άνθρωποι θα την επέκριναν και στα social media. Συγκεκριμένα, πληγώθηκε που οι θαυμαστές της -καθώς και δερματολόγοι και επαγγελματίες- είχαν επισημάνει τις διαγώνιες γραμμές στα μάγουλά της.

Ορισμένοι θαυμαστές και επαγγελματίες είχαν υποθέσει ότι είχε χρησιμοποιήσει πάρα πολύ filler κάτω από τα μάτια της και στα ζυγωματικά, δημιουργώντας την προεξέχουσα πτυχή. Ωστόσο, οι γραμμές μπορούν να είναι ορατές σε οποιονδήποτε, ακόμη και στα παιδιά, και η Κάιλι σχυρίστηκε ότι το χαρακτηριστικό ήταν πάντα εμφανές από την εποχή που ήταν παιδί.

Η συνομιλία της με την Κένταλ ξεκίνησε με χαρούμενη διάθεση, αλλά η συζήτηση πήρε μια πιο σκοτεινή, πιο συναισθηματική τροπή καθώς η «γκουρού» της κοσμετολογίας έκανε μια σημαντική εξομολόγηση για το πόσο πολύ την είχαν πληγώσει τα σχόλια για την εμφάνισή της στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού.

Η Kάιλι σημείωσε ότι είναι δύσκολο να περνάει χρόνο με τις αδερφές της επειδή είναι πολύ απασχολημένες. Στη συνέχεια παραδέχθηκε ότι ήταν «θαύμα» που της είχε απομείνει ακόμα λίγη «αυτοπεποίθηση» και ότι μπορούσε να κοιτάξει στον καθρέφτη και να «νομίσει ότι είμαι όμορφη».

Παραπονέθηκε στην αδερφή της για το πώς οι άνθρωποι την κορόιδευαν στο διαδίκτυο αφού επισκέφθηκε την «Πόλη του Φωτός» για την Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι. Είπε ότι είχε κυκλοφορήσει μια φωτογραφία της, αφού αποφάσισε να μην φορέσει πολύ μακιγιάζ..

«Ακούω συνέχεια άσχημα πράγματα για τον εαυτό μου», παραδέχτηκε η Kάιλι στην εξομολογητική συνέντευξη. Η δισεκατομμυριούχος σταρ του reality και μεγιστάνας καλλυντικών αναρωτήθηκε φωναχτά στην αδερφή της γιατί οι άνθρωποι δεν την υπερασπίζονται πιο έντονα στο διαδίκτυο.

«Είμαι κάπως σαν μουδιασμένη με τους ανθρώπους που μιλούν για την εμφάνισή μου σε αυτό το σημείο και θέλω απλώς να μάθω γιατί στο Διαδίκτυο κανείς δεν λέει τίποτα ή δεν πιστεύει ότι είναι εντάξει», είπε. Η Kένταλ είπε ότι αυτό είναι ένα θέμα που αντιμετωπίζει ολόκληρη η οικογένεια και ότι κατά κάποιο τρόπο επικρίνονται διαρκώς «σαν να μην είναι ανθρώπινα όντα» στα μάτια του κοινού.

«Δεν πιστεύουν ότι υπάρχουν κανόνες με εμάς», είπε, προσθέτοντας ότι οι άνθρωποι δεν πιστεύουν ότι έχουν «συναισθήματα». «Αν μιλούσατε με τον ίδιο τρόπο που μιλάτε για εμάς για οποιαδήποτε άλλη γυναίκα, οι άνθρωποι θα έσπευδαν προς υπεράσπισή της όλη την ημέρα», πρόσθεσε η Kένταλ

Η Kάιλι ήταν ιδιαίτερα αναστατωμένη επειδή προσπαθούσε για μια πιο νεανική, πιο φυσική εμφάνιση και ομολόγησε ότι ήταν σε ένα «ταξίδι» αυτογνωσίας τον περασμένο χρόνο, κατά το οποίο διέλυσε το «μισό» από το lip filler της. «Νομίζω ότι με εμένα δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ», είπε η Kάιλι, πριν σταματήσει καθώς τα δάκρυα άρχισαν να κυλούν στα μάτια της.

Η Κένταλ κάθισε δίπλα της και την αγκάλιασε. «Γιατί οι άνθρωποι πιστεύουν ότι είναι εντάξει να μιλάμε για μένα;» ρώτησε η Kάιλι, μέσα στα δάκρυά της. Είπε ότι δεν είχε κλάψει για τα κακά σχόλια στο παρελθόν και καθώς τα δάκρυα λιγόστευαν, μοιράστηκε πώς βλέπει κατά καιρούς αμυντικά σχόλια, ενώ κάποιοι ισχυρίζονται στο διαδίκτυο ότι είναι καλό να επικρίνουν την εμφάνισή της επειδή είναι κάτι που έκανε η ίδια « στον εαυτό της».

Τέλος είπε οτι ο κόσμος μιλούσε έντονα για την εμφάνισή της ακόμη και πριν κάνει fillers και φαινόταν στενοχωρημένη που λένε ότι φαίνεται «ηλικιωμένη», με την Κένταλ να της λέει οτι μοιάζει νεότερη από ποτέ «Δεν μπορώ να αφήσω τα σχόλια να με απογοητεύουν. Δεν μπορώ να αφήσω τα σχόλια να με απογοητεύσουν. Έχω πράγματα να κάνω. Αναδυομαι»

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή