Xάιντι Κλουμ: «Πήρε φωτιά» απο καυτερό έδεσμα και πέταξε το πουκάμισό της σε συνέντευξη

Το τοπ μόντελ Χάιντι Κλουμ έβγαλε το πουκάμισό της στη διάρκεια εκπομπής και προκάλεσε κύμα ενθουσιασμού στους οπαδούς της
H Xάιντι Κλουμ
H Xάιντι Κλουμ
AP
2'

Η Χάιντι Κλουμ είναι γνωστή για την καλή αίσθηση του χιούμορ που διαθέτει και την τάση της να αυτοσαρκάζεται, όπως αποδεικνύεται από την τάση της για περίτεχνα, αστεία αποκριάτικα κοστούμια. Επομένως, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι συμφώνησε να εμφανιστεί στο Hot Ones, τη δημοφιλή σειρά στην οποία διασημότητες απαντούν σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, ενώ τρώνε όλο και πιο πικάντικες καυτερές φτερούγες κοτόπουλου.

Ωστόσο, δεδομένου ότι το γερμανικής καταγωγής supermodel δεν συνηθίζει να καταναλώνει πικάντικο φαγητό, αυτό ήταν πιο εύκολο να το ειπωθεί παρά να γίνει. Και πριν τελειώσει το επεισόδιο, έβγαλε κυριολεκτικά το πουκάμισό της προσπαθώντας να δροσιστεί.

https://www.instagram.com/reel/C8cRC4gAG0v/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Προς τιμήν της, η 51χρονη κατάφερε να ολοκληρώσει επτά γύρους με πικάντικες σάλτσες πριν καταναλώσει την καυτερή σάλτσα Da' Bomb Beyond Insanity, η οποία περιγράφεται ως «σάλτσα Habanero αναμεμειγμένη με Chipotle, ντομάτα, χυμό πορτοκαλιού και επιπλέον καυτερή γεύση από εκχύλισμα πιπεριού» Αφού έλαβε μία πολύτιμη μικρή ανακούφιση από την καράφα με γαλα που ζήτησε, η Κλουμ σόκαρε τον οικοδεσπότη Σον Έβανς, ο οποίος αναφώνησε «Ουάου-ουάου!» καθώς ξεκούμπωνε το πουκάμισό της.

«Τώρα ζεσταίνομαι κι εγώ, Χάιντι!» γέλασε ο οικοδεσπότης. Αφού της είπε ότι η πικάντικη σάλτσα θα παρέμενε για 5 ή 10 λεπτά, η Κλουμ είπε: «Πρέπει να το βγάλω», και έδειξε το σουτιέν της. «Πρέπει να αφαιρέσω ένα κουμπί νομίζω», αστειεύτηκε ο Έβανς.

Όταν τελικά μπόρεσε να επικεντρωθεί στην ερώτηση που της έκανε η Κλουμ άφησε ένα γουργούρισμα καθώς πήγε να απαντήσει στην ερώτηση. «Περίμενε, πρέπει να κανω ένα μικρό ρέψιμο, ένα δευτερόλεπτο», είπε γελώντας, κρατώντας ένα δάχτυλο καλυμμένο με σάλτσα μπροστά στο πρόσωπό της.

Στην ίδια συνέντευξη η Κλουμ αποκάλυψε και τα πιο ακριβά ρούχα που έχει φορέσει στην καριέρα της. «Ένας στηθόδεσμος 12,5 εκατομμυρίων ευρώ και ένα σλιπ 740.000 ευρώ για να ταιριάζει για την Victoria’s Secret. Είχε παντού διαμάντια και ρουμπίνια. Νομίζω ότι με αυτό μπήκα στο βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή