Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Βρέφος στην αγκαλιά του βασιλιά Καρόλου - Η τρυφερή φωτογραφία γενεθλίων

Η βασιλική οικογένεια δημοσίευσε μία φωτογραφία του Βασιλιά Καρόλου με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ μωρό για να τιμήσει τα 42α γενέθλια του διαδόχου του βρετανικού θρόνου
O βασιλιάς Κάρολος με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ το 1983
O βασιλιάς Κάρολος με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ το 1983
@RCT/@RoyalFamily
1'

Μια φωτογραφία του βασιλιά με τον πρίγκιπα της Ουαλίας ως μωρό μοιράστηκε η βασιλική οικογένεια για να τιμήσει τα 42α γενέθλια του Ουίλιαμ. Το χαρούμενο στιγμιότυπο δείχνει έναν χαμογελαστό νεαρό Κάρολο να κρατάει τον γιο του που γελάει στην αγκαλιά του.

Η ασπρόμαυρη εικόνα τραβήχτηκε στο Παλάτι του Κένσινγκτον στο Λονδίνο, την 1η Φεβρουαρίου του 1983. Η φωτογραφία δημοσιεύτηκε στον λογαριασμό The Royal Family X το πρωί της Παρασκευής.

Συνοδευόταν από το μήνυμα: «Χαρούμενα Γενέθλια στον Πρίγκιπα της Ουαλίας». Ο Ουίλιαμ γιορτάζει τη μεγάλη μέρα αφού παρακολούθησε την απογοητευτική ισοπαλία της Αγγλίας στο Euro 2024 κόντρα στη Δανία.

Ο πρίγκιπας που είναι πρόεδρος της FA, απεικονίστηκε δίπλα στον βασιλιά της Δανίας Φρειδερίκο καθώς οι δύο ομάδες έπαιξαν στη Φρανκφούρτη της Γερμανίας, με τους Three Lions να ισοφαρίζουν 1-1 στον δεύτερο αγώνα τους στο τουρνουά.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή