Kέιτ Μίντλετον: «Εμφανίστηκε» για να ευχηθεί «χρόνια πολλά» στον Ουίλιαμ - Το τρυφερό της μήνυμα

Η Κέιτ Μίντλετον μοιράστηκε ένα γλυκό μήνυμα και μία φωτογραφία του πρίγκιπα Ουίλιαμ με τα παιδιά τους για τον εορτασμό των 42ων γενεθλίων του 
H Kέιτ Μίντλετον και ο πρίγκιπας Ούλιαμ
H Kέιτ Μίντλετον και ο πρίγκιπας Ούλιαμ
AP
3'

Η Κέιτ Μίντλετον δημοσίευσε μια αξιολάτρευτη φωτογραφία του πρίγκιπα Ουίλιαμ και των τριών παιδιών τους από μία ευτυχισμένη εξόρμηση στην παραλία καθώς κάνουν ένα εντυπωσιακό άλμα σε έναν αμμόλοφο.

Το χαρούμενο στιγμιότυπο δείχνει την πριγκίπισσα Σάρλοτ, τον πρίγκιπα Λούις και τον πρίγκιπα Τζορτζ, πιασμένους χέρι-χέρι καθώς να πηδάνε σε έναν αμμόλοφο. Η πριγκίπισσα της Ουαλίας έγραψε ένα συγκινητικό μήνυμα δίπλα στο στιγμιότυπο, το οποίο έγραφε: «Χρόνια πολλά μπαμπά, σε αγαπάμε όλοι τόσο πολύ!» και ανέβασε τη φωτογραφία στον επίσημο λογαριασμό της στο Instagram.

Την ίδια στιγμή ο βασιλιάς Κάρολος «ανέβασε» μία αξιολάτρευτη φωτογραφία του Ουίλιαμ ως βρεφος για να τιμήσει τα γενέθλια του γιου του σήμερα το πρωί. Ο 75χρονος μονάρχης, μοιράστηκε μια συγκινητική φωτογραφία που δείχνει τον πρίγκιπα να σκαρφαλώνει στην αγκαλιά του ως παιδί. Στο συγκινητικό ασπρόμαυρο στιγμιότυπο, ο βασιλιάς Κάρολος κοιτάζει με αγάπη τον γιο του, ο οποίος ήταν επίσης γεμάτος χαρά.

Η όμορφη στιγμή απαθανατίστηκε στο Παλάτι του Κένσινγκτον στο Λονδίνο, την 1η Φεβρουαρίου 1983. Ανέβηκε στο προφίλ της βασιλικής οικογένειας σήμερα το πρωi Το γλυκό μήνυμα έγραφε: «Χρόνια πολλά στον Πρίγκιπα της Ουαλίας!» και πιστώθηκε στο Royal Collection Trust.

william.jpg

Έρχεται μετά την κοινή χρήση μιας νέας φωτογραφίας του πρίγκιπα Ουίλιαμ με τα τρία παιδιά του για την Ημέρα του Πατέρα. Το συγκινητικό στιγμιότυπο του διαδόχου να αγκαλιάζει τα τρια παιδιά του τραβήχτηκε από την πριγκίπισσα Kέιτ στο Nόρφολκ τον περασμένο μήνα, ενώ παλεύει γενναία με τον καρκίνο. Δείχνει το τρίο να κοιτάζει μία ηλιόλουστη παραλία και ανέβηκε στον λογαριασμό του Κένσιγκτον στο Instagram.

charles.jpg

Αναρτήθηκε με μια συγκινητική λεζάντα από τους τρεις νεαρούς, η οποία έγραφε: «Σ' αγαπάμε, μπαμπά. Χαρούμενη Ημέρα του Πατέρα». Ήταν η πρώτη φορά που ένα μήνυμα από τα παιδιά αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Παλατιού.

Ο Ουίλιαμ δημοσίευσε επίσης ένα συγκινητικό αφιέρωμα για την Ημέρα του Πατέρα με μια νοσταλγική φωτογραφία του με τον Κάρολο που τραβήχτηκε πριν από 40 χρόνια. Η γλυκιά αναδρομή έδειξε τον πρίγκιπα διάδοχο ως παιδί να παίζει ποδόσφαιρο με τον μπαμπά του στις 12 Ιουνίου του 1984.

Ο Βασιλιάς Κάρολος μοιράστηκε με τη σειρά του το δικό του αξιολάτρευτο αφιέρωμα για την Ημέρα του Πατέρα στον πρίγκιπα Φίλιππο. Ένα βίντεο μοντάζ που τραβήχτηκε πριν από 70 χρόνια γεμάτο αναμνήσεις δημοσιεύτηκε επίσης στον επίσημο λογαριασμό της βασιλικής οικογένειας στο Twitter. Είχε τον τίτλο: «Ευχόμαστε σε όλους τους μπαμπάδες και σε όσους μπορεί να λείπουν οι γονείς τους σήμερα, μια υπέροχη γιορτή του πατέρα».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή