Μπρους Γουίλις: Δύσκολες ώρες για τον ηθοποιό - Δεν έχει γυρισμό

Ο star δίνει μάχη με την άνοια
Μπρους Γουίλις: Δύσκολες ώρες για τον ηθοποιό - Δεν έχει γυρισμό
1'

Χαμένος στον κόσμο του μοιάζει ο Μπρους Γουίλις σε πρόσφατες φωτογραφίες που ανάρτησαν την Κυριακή οι γυναίκες της ζωής του για τη Γιορτή του Πατέρα.

Έξυπνα, η σύζυγός του προσπάθησε να το κρύψει καλλιτεχνικά, βάζοντάς τον να κοιτάζει μια κόρη του στα μάτια ή φωτογραφίζοντάς τον σαν να ατενίζει το μέλλον.

Και στις δύο φωτογραφίες ο 69χρονος Γουίλις, που δίνει μάχη με επιθετική και σπάνια μορφή άνοιας, έχει το ίδιο απλανές βλέμμα. Είτε κοιτάζει την κόρη του Σκάουτ ΛαΡού Γουίλις είτε κρατάει αγκαλιά την άλλη του κόρη Ράμερ Γουίλις και της δείχνει κάτι στον ορίζοντα, ο πρωταγωνιστής της ταινίας «Πολύ σκληρός για να πεθάνει» έχει την ίδια έκφραση.

bruce18641.jpg

Εκτός από τη Σκάουτ και τη Ράμερ, μαζί με τον Μπρους Γουίλις ήταν την Κυριακή η αδερφή τους Ταλούλα, η πρώην σύζυγός του Ντέμι Μουρ και η επί 15 χρόνια σύζυγός του Εμα Χέμινγκ. Οι πέντε γυναίκες της ζωής του Γουίλις έκαναν κοινή ανάρτηση στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram για να του ευχηθούν χρόνια πολλά για την Ημέρα του Πατέρα.

Συνδύασαν πρόσφατες φωτογραφίες του με τις κόρες του, που πιστεύεται ότι τραβήχτηκαν από τη Χέμινγκ, με παλαιότερες φωτογραφίες επίσης με τα παιδιά του, που πιθανώς έβγαλε η μητέρα τους Ντέμι Μουρ.

Πηγή: Εφημερίδα «Espresso»

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή