Γυναίκα δώρισε 233.000 δολάρια σε 90χρονο που εργάζεται ακόμα προκειμένου να βγει στη σύνταξη

Από βετεράνος της Πολεμικής Αεροπορίας, έξω από τα super market για να βγάλει μεροκάματο στα 90 του
Γυναίκα δώρισε 233.000 δολάρια σε 90χρονο που εργάζεται ακόμα προκειμένου να βγει στη σύνταξη
1'

Έρανο διοργάνωσε μια πρώην δημοσιογράφος, προκειμένου να συνταξιοδοτηθεί ένας 90χρονος βετεράνος της Πολεμικής Αεροπορίας, ο οποίος εργάζεται μέχρι σήμερα, προκειμένου να πληρώσει τους λογαριασμούς του.

Συναντώντας τον να σπρώχνει καρότσια στο πάρκινγκ ενός παντοπωλείου στη Λουιζιάνα μέσα στην ζέστη, η δημοσιογράφος τράβηξε ένα βίντεο που ενέπνευσε πολύ κόσμο και συγκέντρωσε πάνω από 200.000$ σε δωρεές.

Η Κάρεν Σουένσεν ήταν παρουσιάστρια ειδήσεων της Νέας Ορλεάνης και έχει παρουσιάσει καταπληκτικές ιστορίες στην καριέρα της, αλλά παρ' όλα αυτά έμεινε έκπληκτη όταν είδε τον 90χρονο Ντίλον ΜακΚόρμικ να σπρώχνει καρότσια στο πάρκινγκ του καταστήματος Metairie.

Πρώην μέλος της Πολεμικής Αεροπορίας που υπηρέτησε στο Κολοράντο και τη Γροιλανδία, ο ΜακΚόρμικ είπε στην Σουένσεν ότι χρειαζόταν περίπου 2.500 δολάρια για να τα βγάλει πέρα, αλλά πήρε μόνο τα μισά από τις επιταγές κοινωνικής ασφάλισής του, γι' αυτό και αποφάσισε να δουλέψει.

Παίρνοντας συνεντεύξεις από άλλους αγοραστές στο πάρκινγκ, αποκάλυψαν στην Swensen ότι δούλευε εκεί για πολύ καιρό και μαζεύει πάντα καροτσάκια. Δύο άνδρες είπαν ότι μερικές φορές σταματούσαν για να τον βοηθήσουν.

«Είναι βετεράνος του στρατού των Ηνωμένων Πολιτειών. Είναι Ημέρα Μνήμης. Είναι ζεστό. Ο κύριος ΜακΚόρμικ γεννήθηκε το 1933, γεγονός που τον έκανε μέρος της Silent Generation. Παρακαλώ, Αμερική, ας γίνουμε η φωνή του. Μπορούμε να το κάνουμε αυτό», έγραψε στην εισαγωγή ενός GoFundMe με στόχο τα $35.000.

Μέσα σε μόλις 24 ώρες, διακόσια δολλάρια κατατέθηκαν μέσω ιδιωτικών δωρεών και τελικά ξεπέρασαν τις 233.000$.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή