Κάτι συμβαίνει στον Καναδά: Εμφανίστηκε ιός που χτυπάει τον εγκέφαλο - Απαγόρευση για έρευνα

Ένα απίστευτο θρίλερ εκτυλίσσεται στον Καναδά
Κάτι συμβαίνει στον Καναδά: Εμφανίστηκε ιός που χτυπάει τον εγκέφαλο - Απαγόρευση για έρευνα
1'

Σκηνές βγαλμένες από ταινία τρόμου εκτυλίσσονται στον Καναδά καθώς έχει εμφανιστεί ιός που χτυπά τον εγκέφαλο ωστόσο η κυβέρνηση εμποδίζει τους γιατρούς να βρουν τα αίτια!

Η εν λόγω ασθένεια έχει εμφανιστεί σε 350 άτομα ωστόσο όταν ξεκίνησε τις έρευνες γιατρός, δέχτηκε ένα μεγαλοπρεπέστατο... άκυρο!

Επιστήμονες δήλωσαν για πρώτη φορά το 2021 ότι 40 άτομα έπασχαν από μια ανεξήγητη νευρολογική πάθηση. Έναν χρόνο αργότερα, μια επιτροπή που συγκάλεσε η επαρχία διαπίστωσε ότι οι ασθενείς πιθανώς είχαν υποβληθεί σε λανθασμένη διάγνωση και έπασχαν από άλλες ασθένειες.

Σε ηλεκτρονικό μήνυμα που διέρρευσε, σύμφωνα με τον Guardian, ο καθηγητής Σάμιουελ Βάις, νευροεπιστήμονας που εργάζεται για την καναδική ομοσπονδιακή υπηρεσία που είναι υπεύθυνη για τη χρηματοδότηση της ιατρικής έρευνας, έγραψε ότι η κυβέρνηση είχε σκόπιμα περιορίσει την αναζήτηση εξήγησης.

«Την άνοιξη του 2021, αισθανόμουν απίστευτα αισιόδοξος ότι μια συνολική κυβερνητική προσπάθεια για τη διαλεύκανση του μυστηρίου ήταν στα χαρτιά. Ωστόσο, σε σύντομο χρονικό διάστημα, η επιστημονική προσπάθεια τερματίστηκε κατόπιν αιτήματος της (ομοσπονδιακής και επαρχιακής) κυβέρνησης», έγραψε ο Βάις στο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που εστάλη τον Μάιο.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή