Εξομολόγηση από τον Σον Πεν: «Η καρδιά μου δεν θα ραγίσει ποτέ ξανά από έρωτα»

Ο Σον Πεν νιώθει ενθουσιασμένος που είναι ελεύθερος.Δεν θα ήθελε ποτέ να «ραγίσει ξανά η καρδιά του από ρομαντισμό» όπως είπε ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός σε εκ βαθέων συνέντευξή του
O Σον Πεν με την συμπρωταγωνίστριά του, Ντακότα Τζόνσον
O Σον Πεν με την συμπρωταγωνίστριά του, Ντακότα Τζόνσον
AP
2'

Ο Σον Πεν είναι «ενθουσιασμένος κάθε μέρα» που είναι ελεύθερος. Ο 63χρονος ηθοποιός αποκάλυψε γιατί άλλαξε η οπτική του για τον ρομαντισμό σε μια συνέντευξή του στους New York Times που δημοσιεύτηκε το Σάββατο 22 Ιουνίου.

«Είμαι απλά ελεύθερος. Αν πρόκειται να είμαι σε μια σχέση, θα είμαι ακόμα ελεύθερος ή δεν θα είμαι σε αυτήν και δεν θα πληγωθώ» ο Πεν είπε. «Δεν έχω την αίσθηση ότι θα ραγίσει η καρδιά μου ξανά από ρομαντισμό». Ο Πεν ήταν παντρεμένος με τη Μαντόνα από το 1985 έως το 1989. Το 1996 παντρεύτηκε τη Ρόμπιν Ράιτ, με την οποία απέκτησαν μία κόρη τη Ντίλαν Φράνσις Πεν, 33 ετών, και έναν γιο τον Χόπερ Τζακ Πεν, 30 ετών.

Μετά το διαζύγιό τους το 2010, παντρεύτηκε με την Αυστραλή ηθοποιό Λέιλα Τζορτζ το 2020. Τον Οκτώβριο του 2021, υπέβαλε αίτηση διαζυγίου και η διαδικασία οριστικοποιήθηκε τον Απρίλιο του 2022. Έχει επίσης συνάψει σχέσεις με τη Σαρλίζ Θέρον, τη Σκάρλετ Γιόχανσον και την ηθοποιό Όλγα Κοροτιάγεβα.

Καθώς συλλογιζόταν την ερωτική του ζωή, ο δύο φορές βραβευμένος με Όσκαρ θυμήθηκε περιπτώσεις όπου «το πρώτο πράγμα που βλέπω το πρωί είναι δύο μάτια που αναρωτιούνται τι θα κάνω για να τα κάνω ευτυχισμένα εκείνη την ημέρα. Σπάνια μπορεί κανείς να ανταποκριθεί»

«Σε έναν από τους γάμους μου, το soundtrack της ζωής μας ήταν από το "Νοικοκυρές σε Απόγνωση", το "Beverly Hills" ή κάτι άλλο που ονομαζόταν "Love Island". Ούτε που ήμουν στο δωμάτιο - δεν το λέω για να είναι χαριτωμένο - πέθαινα. ένιωσα την καρδιά μου, τον εγκέφαλό μου να συρρικνώνεται», είπε. «Ήταν επίθεση».

Ο Πεν είπε στην εφημερίδα ότι οι «γυναίκες φίλες του», που είναι «όμορφες, υπέροχοι άνθρωποι, υπέροχοι με τους συντρόφους τους ή υπέροχες από μόνοι τους», του έχουν δείξει ότι «οι σχέσεις δεν χρειάζεται να είναι δραματικές ή εξαντλητικές». Ο σταρ του κινηματογράφου είπε στο δημοσίευμα ότι δεν αγαπά πλέον το «δράμα στο ρομάντζο» και αποφεύγει «το περιττό δράμα και τις επισκέψεις από τους «θεούς του τραύματος». Η νέα ταινία του Πεν Daddio, με συμπρωταγωνίστρια τη Ντακότα Τζόνσον κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 28 Ιουνίου.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή