Πέθανε ο τραγουδιστής Seth Binzer των Crazy Town

Ο γνωστός καλλιτέχνης έφυγε από την ζωή σε ηλικία 49 ετών
CHRISTOPHER POLK/WIREIMAGE
2'

Ο τραγουδιστής των Crazy Town, Shifty Shellshock, πέθανε σε ηλικία 49 ετών. Ο μουσικός, κατά κόσμον Seth Binzer, εντοπίστηκε νεκρός στο σπίτι του τη Δευτέρα (24/6), σύμφωνα με το ABC7.

Δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις συνθήκες του θανάτου του.

Ο Binzer ίδρυσε μαζί με τον Bret Mazur το Crazy Town το 1999, αφού έκαναν μουσική μαζί με διαφορετικά ονόματα για μερικά χρόνια. Το συγκρότημα ραπ-ροκ γνώρισε επιτυχία σχετικά γρήγορα, κυκλοφορώντας το ντεμπούτο του άλμπουμ, The Gift of the Game, τον Νοέμβριο του 1999 και σημείωσε το πρώτο του σινγκλ Number One τον Μάρτιο του 2001 με το "Butterfly", το οποίο περιλαμβάνει ένα δείγμα της περιοδείας του συγκροτήματος. φίλοι, οι Red Hot Chili Peppers.

«Οι Peppers είναι μια τεράστια έμπνευση για εμάς», είπε ο Binzer στο Rolling Stone το 2001, αναφέροντας λεπτομερώς την υποστήριξη που πρόσφερε ο Anthony Kiedis όταν στράφηκε στην κατάχρηση ουσιών κατά τη διάρκεια ενός ιδιαίτερα σκληρού χωρισμού.

«Ο Άντονι με βρήκε και με πήγε στο μεσημεριανό γεύμα - όπου προσπάθησα να δανειστώ χρήματα από αυτόν για να μπορέσω να σηκωθώ. Δεν τελείωσα την οργή μου για μερικές μέρες, αλλά μου έδειξε ότι είχα ανθρώπους που ανησυχούσαν και νοιάζονταν για μένα. Ο Άντονι είναι αυτός ο άγγελος που εμφανίστηκε στη ζωή μου».

Οι Crazy Town διαλύθηκαν για λίγο το 2003 μετά το δεύτερο άλμπουμ τους, Darkhorse, και ο Binzer κυκλοφόρησε το ντεμπούτο σόλο άλμπουμ του, Happy Love Sick, το 2004.

Ο δίσκος περιλάμβανε το "Starry Eyed Surprise", τη συνεργασία του με τον Βρετανό παραγωγό και μουσικό Paul Oakenfold. Έπαιξε επίσης για μια σύντομη περίοδο στη δεκαετία του '90, αφού συμμετείχε στο δρόμο σε μια διαφήμιση του Levi's.

Ο Shellshock είχε μιλήσει ανοιχτά για τις μάχες του με τον εθισμό και εμφανίστηκε σε δύο σεζόν του Celebrity Rehab του VH1 και δύο σεζόν του επόμενου σόου Sober House, κατά την οποία συζήτησε το ταξίδι του με νηφαλιότητα.

Σχετικές ειδήσεις