Νικόλ Κίντμαν: Η ανάρτηση για την 18η επέτειο γάμου τους - «Για πάντα» - Οι δυσκολίες και οι νίκες

Η Nικόλ Κίντμαν ανέβασε μία τρυφερή φωτογραφία με τον σύζυγό της Kιθ Έρμπαν για να γιορτάσει την 18η επέτειο του γάμου τους
H Nικόλ Κίντμαν και ο Κιθ Έρμπαν
AP
4'

Η Nικόλ Κίντμαν γιόρτασε τον «παντοτινό» της έρωτα με τον σύζυγό της Κιθ Έρμπαν. Την Τρίτη 25 Ιουνίου, η 57χρονη ηθοποιός τίμησε τη 18η επέτειο του γάμου τους ανεβάζοντας μια ρομαντική φωτογραφία. Στο οικείο πλάνο, η Κίντμαν είναι ξυπόλητη και φοράει ένα πολύχρωμο φόρεμα με σχέδια καθώς είναι ξαπλωμένη σε έναν πέτρινο τοίχο μπροστά από μια πανοραμική θέα στη θάλασσα.

Ο σταρ της κάντρι μουσικής, 57 ετών, κάθεται στον τοίχο δίπλα στο κεφάλι της, και παίζει κιθάρα. Είναι επίσης ξυπόλητος και ντυμένος με έντονο ροζ πουκάμισο και μαύρο παντελόνι. «Για πάντα» έγραψε η Κίντμαν στη λεζάντα, προσθέτοντας το hashtag «χαρούμενη επέτειο». Πολλοί διάσημοι φίλοι του ζευγαριού έγραψαν τις ευχές τους στα σχόλια, όπως η Ναόμι Γουότς, η οποία έγραψε: «Αυτό μοιάζει με αληθινή αγάπη παραδεισένια». Η Ρίτα Γουίλσον σχολίασε: «Σας αγαπώ και τους δύο. Χρόνια πολλά, εραστές.

Η Kίντμαν και ο Έρμπαν που συναντήθηκαν για πρώτη φορά στο γκαλά G'Day USA το 2005, παντρεύτηκαν την επόμενη χρονιά σε μια τελετή υπό το φως των κεριών στο St. Patrick's Estate στο παραθαλάσσιο προάστιο Mάνλι στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας. Το ζευγάρι απέκτησε το πρώτο τους παιδί μαζί, την κόρη Sunday Rose. Aντιμετώπισαν ωστόσο μια δύσκολη περίοδο νωρίς στον γάμο τους, όταν ο Έρμπαν πάλευε με τον εθισμό.

O Έρμπαν αναφέρθηκε σε εκείνη τη δύσκολη στιγμή νωρίτερα φέτος, όταν έδωσε μια συγκινητική ομιλία προς τιμήν της συζύγου του στο 49ο Γκαλά AFI Life Achievement Award. Ευχαρίστησε την Κίντμαν που πάντα τον αγαπούσε και τον υποστήριζε, ιδιαίτερα εν μέσω της ανάρρωσης του από τον εθισμό. «Παντρευτήκαμε τον Ιούνιο του 2006 και μόλις τέσσερις μήνες μετά τον γάμο μας, οι εθισμοί μου… για τους οποίους δεν είχα κάνει τίποτα, διέλυσαν τον γάμο μας», είπε ο τραγουδιστής των «Straight Line» στην ομιλία του στο γκαλά τον Απρίλιο.

«Τέσσερις μήνες γάμου και ήμουν σε απεξάρτηση για τρεις μήνες. Δεν είχα ιδέα τι επρόκειτο να μας συμβεί… και αν θέλετε να δείτε πώς είναι η αγάπη στην πράξη, κάντε μια δίνη», συνέχισε ο Urban. «Η Nικ καταπίεσε κάθε αρνητική φωνή, είμαι σίγουρος ότι ακόμη και κάποιες δικές της και επέλεξε την αγάπη. Και εδώ είμαστε απόψε, 18 χρόνια μετά».

Η Kίντμαν μίλησε για την αγάπη της για τον Έρμπαν σε μια συνέντευξη στο ειδικό τεύχος για τα 50 χρόνια του PEOPLE τον Απρίλιο. «Είμαι τόσο τυχερή που έχω τον Kιθ που είναι απλά η αγάπη μου, η βαθιά, βαθιά μου αγάπη», είπε η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, η οποία μίλησε στο παρελθόν για το πόσο γρήγορα ερωτεύτηκε τον σύζυγό της. «Ήταν τα [38α] γενέθλιά μου και στάθηκε έξω με γαρδένιες στις 5 το πρωί στη Νέα Υόρκη», είπε η Kίντμαν το 2019. «Τότε είπα: «Αυτός είναι ο άντρας που ελπίζω να παντρευτώ»

«Πίστευα ότι ήταν ο έρωτας της ζωής μου», είπε. «Ίσως αυτό οφείλεται στο ότι είμαι βαθιά ρομαντική, ή είμαι ηθοποιός, ή έχω επίσης ισχυρή πίστη, αλλά απλώς πίστεψα, "Ω, εντάξει, εδώ είμαστε. " Σε μια έκπληξη για τους θαυμαστές, ο Έρμπαν παρουσίασε πρόσφατα για πρώτη φορά το κλιπ από τον γάμο του ζευγαριού κατά τη διάρκεια μιας συναυλίας στο Λας Βέγκας τον Μάρτιο του 2023, καθώς τραγούδησε την επιτυχία του "Without You".

«Ήθελα να το κάνω με πολύ φυσικό τρόπο και να βρω το σωστό τραγούδι», είπε στο PEOPLE για την απόφασή του να μοιραστεί το μέχρι πρότινος ιδιωτικό υλικό. «Ήταν πραγματικά περισσότερο για την επιλογή να κάνω αυτό το τραγούδι, το «Without You» και πώς ένιωθα ότι ήταν η κατάλληλη στιγμή για αυτό».