«Πάρτι» στους αιθέρες: 5χρονος αποφοίτησε από το νηπιαγωγείο στον αέρα - Η έκπληξη από την εταιρεία

Όταν ένα πεντάχρονo αγορακι έχασε την αποφοίτησή του από το νηπιαγωγείο, οι συνεπιβάτες του στην πτήση έκαναν μία ειδική τελετή για χάρη του
«Πάρτι» στους αιθέρες: 5χρονος αποφοίτησε από το νηπιαγωγείο στον αέρα - Η έκπληξη από την εταιρεία
1'

Η εταιρεία Frontier Airlines είχε πρόσφατα έναν ειδικό καλεσμένο στην πτήση του από τη Φλόριντα στο Πουέρτο Ρίκο, τον 5χρονο Xavier Rivas που ετοιμαζόταν να «αποφοιτήσει» από το Νηπιαγωγείο. Αλλά επειδή το σχολείο του έκλεινε την ώρα που ο νεαρός Xavier ήταν 35.000 πόδια πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας, οι αεροσυνοδοί παρενέβησαν για να του κάνουν μια ειδική τελετή.

Φωνάζοντας το όνομά του από τα μεγάφωνα, κάλεσαν όλους τους επιβάτες να δώσουν συγχαρητήρια καθώς ο Xavier περνούσε στο διάδρομο με ένα κόκκινο καπέλο και μία στολή. «Του λείπει η αποφοίτησή του, η αποφοίτηση από το νηπιαγωγείο σήμερα. Και επειδή επέλεξε να πετάξει με τη Frontier, του κάνουμε την τελετή αποφοίτησής του σε αυτήν την πτήση», είπε η αεροσυνοδός.

Οι επιβάτες κατέγραφαν την ιδιαίτερη στιγμή και πολλοί ευχήθηκαν στο μικρό παιδί που εκτός από την ξεχωριστή τελετή, έκανε και μία επίσκεψη στο πιλοτήριο για να συναντήσει τους πιλότους, ενώ απέκτησε και μερικά μικρά δώρα.

«Ήταν πολύ ενθουσιασμένος, το πρόσωπό του φωτίστηκε», είπε η μαμά του Xavier, Janeiry Rivas, στο Good Morning America. «Ήταν εξαιρετικά ενθουσιασμένος, έκανε χειρονομίες με όλο τον κόσμο και όλοι τον επευφημούσαν».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή