Στο φως άγνωστη φωτογραφία της Kέιτ Μίντλετον: To τρυφερό στιγμιότυπο με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ

Μία άγνωστη φωτογραφία της Κέιτ Μίντλετον από την αρχή της σχεσης της με τον Πρίγκιπα Ούλιαμ κάνει τον γύρο του κόσμου
Η Κέιτ Μίντλετον και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ
Η Κέιτ Μίντλετον και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ
AP
3'

Η άγνωστη μέχρι σήμερα εικόνα δείχνει την Κέιτ Μίντλετον να φωτογραφίζει τον τότε φίλο της πρίγκιπα Ουίλιαμ στον αγώνα πόλο του Σάντχερστ το 2006 - τέσσερις μήνες πριν κάνει την πρώτη επίσημη έξοδο μαζί με τη βασιλική οικογένεια σε μία παρέλαση. Το στιγμιότυπο απαθανάτισε η Αμερικανίδα σχεδιάστρια Pat Kerr Tigrett -που έγινε φίλη της αείμνηστης πριγκίπισσας Νταϊάνα- στις 13 Ιουλίου 2006, αφότου έλαβε πρόσκληση να παρακολουθήσει το φιλανθρωπικό αγώνα.

Δείχνει τον τότε 24χρονο Ουίλιαμ έφιππο με εξοπλισμό πόλο στη Βασιλική Στρατιωτική Ακαδημία Σάντχερστ, στο Μπέρκσαϊρ, καθώς η επί τρία χρόνια φιλενάδα του τον φωτογραφίζει. Τον Δεκέμβριο του ίδιου έτους, η Κέιτ -η σημερινή πριγκίπισσα της Ουαλίας- ενώθηκε με τη βασίλισσα Ελισάβετ Β', τον πρίγκιπα Φίλιππο και τον τότε πρίγκιπα Κάρολο στην παρέλαση του Ουίλιαμ στο Σάντχερστ.

Έλαμψε δίπλα στους γονείς της Κάρολ και Μάικλ με ένα κόκκινο παλτό και μαύρο καπέλο που ταίριαζε με τα χρώματα της στολής του Ουίλιαμ. Η πρώτη επίσημη εμφάνιση χαρακτηρίστηκε ως το ισχυρότερο σημάδι μέχρι εκείνη τη στιγμή ότι το ζευγάρι θα παντρευτεί - παρά το γεγονός οτι στη συνέχεια χώρισαν τον Απρίλιο του 2007. Οι φαν του παλατιού ξαφνιάστηκαν, αλλά γρήγορα συνειδητοποίησαν όταν το ζευγάρι επανασυνδέθηκε λίγους μήνες αργότερα και στη συνέχεια παντρεύτηκε το 2011.

kate.jpg

Η Tigrett φαίνεται σε μια άλλη φωτογραφία που αποκαλύφθηκε πρόσφατα να ποζάρει στο πλευρό του πρίγκιπα Ουίλιαμ- που λέει ότι της χάρισε το τρόπαιό του- κατά τη διάρκεια της ημέρας στο Σαντχερστ. Η σχεδιάστρια αποκάλυψε τις εικόνες σε μια συνέντευξη με τη MailOnline όπου μιλούσε για την πώληση τριών από τα φορέματα της αείμνηστης πριγκίπισσας Νταϊάνα.

Η Tigrett τα πουλάει σχεδόν 30 χρόνια αφότου αγόρασε τα ενδύματα στη διάσημη δημοπρασία Christie's τον Ιούνιο του 1997, όπου η Νταϊάνα πούλησε 79 από τα βραδινά της φορέματα για να συγκεντρώσει χρήματα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Η σχεδιάστρια είπε για την επίσκεψη στο Σαντχερστ: «Αυτή η υπέροχη πρόσκληση έφτασε από τον πρίγκιπα Ουίλιαμ για να παρακολουθήσω έναν αγώνα πόλο. Αυτό το όμορφο κορίτσι τον έβγαζε φωτογραφίες και φαίνεται ότι η Αικατερίνη και ο Πρίγκιπας γνώριζαν ο ένας τον άλλον. Ήταν μια υπέροχη περίσταση και, φυσικά, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ κέρδισε. Στη συνέχεια, μπήκε στη σκηνή των VIP κρατώντας το τρόπαιό του. Είχαμε μια τόσο ωραία συζήτηση για τη μητέρα του. Προς έκπληξή μου, μου έδωσε το τρόπαιό του που πραγματικά λατρεύω ».

Η Tigrett συνάντησε για πρώτη φορά τη Νταΐάνα το 1984 όταν ζούσε στο Regent's Park του Λονδίνου με τον σύζυγό της John Tigrett, επιχειρηματία από το Τενεσί. Τη σύστησαν στην πριγκίπισσα στο σπίτι του χρηματοδότη Sir James Goldsmith και της τρίτης συζύγου του Lady Annabel.

«Όταν πρωτογνώρισα την πριγκίπισσα Νταϊάνα, ήταν με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ. Ήταν πριν γεννηθεί ο Χάρι», είπε. «Σκέφτηκα: «Τι νέα είναι, πόσο νέα που αναλαμβάνει μια τόσο απίστευτα μεγάλη ευθύνη ως η μελλοντική βασίλισσα της Αγγλίας. Αλλά ήταν υπέροχα γοητευτική και ήταν τόσο διασκεδαστική και λάτρευε τα αγόρια της».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή