Γερμανία: Σεσημασμένος ο 18χρονος Σύρος δολοφόνος του Φίλιππου Τσάνη

Ο δράστης φαίνεται να έχει προηγούμενα με τις Γερμανικές αστυνομικές αρχές 
Γερμανία: Σεσημασμένος ο 18χρονος Σύρος δολοφόνος του Φίλιππου Τσάνη
Unsplash
1'

Σεσημασμένος φαίνεται να είναι ο δράστης που ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου τον άτυχο 20χρονο Έλληνα Φίλιππο Τσάνη, στη περιοχή του Μίντεν της Βόρειας Ρηνανίας- Βεστφαλίας το περασμένο Σάββατο.

Με βάση γερμανικά δημοσιεύματα ο 18χρονος Σύρος δολοφόνος του ομογενή Φίλιππου Τσάνη συνελήφθη χθες (26/06) το απόγευμα στο σπίτι του απο τη τοπική αστυνομία. Μάλιστα ο Σύρος είναι γνωστός στις γερμανικές αρχές της περιοχής για ποικίλα αδικήματα που αφορούν την παραβίαση των νόμων περί ιδιοκτησίας και ναρκωτικών. Ο κατηγορούμενος για τον θάνατο του άτυχου Φίλιππου που είχε βγει να γιορτάσει την αποφοίτηση της μικρής του αδερφής θα οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα, ο οποίος θα αποφασίσει αν θα προφυλακιστεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «BILD» ο 20χρονος φερόμενος ως δράστης διαμένει σε κέντρο φροντίδας προσφύγων στο κέντρο του Μίντεν. Εγκαταστάθηκε στη Γερμανία το 2018.

Η εισαγγελία στο Μπίλεφελντ (Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία) διεξάγει έρευνα για απόπειρα ανθρωποκτονίας και βαριά σωματική βλάβη.

«Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο 18χρονος Σύρος είναι ο υπ΄αριθμόν 1 ύποπτος που φέρεται να προκάλεσε τα θανατηφόρα τραύματα στον 20χρονο Φίλιππο Τσάνη», ανέφερε εκπρόσωπος της αστυνομίας. Λέγεται επίσης ότι έκλεψε την τσάντα του θύματος μετά τον ξυλοδαρμό.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή