Κέβιν Κόστνερ: Μια «συντριπτική στιγμή» το διαζύγιό του με τη σχεδιάστρια τσαντών

«Έτσι, δεν μπορώ να μαραζώσω σαν λουλούδι», ανέφερε ο ηθοποιός
Κέβιν Κόστνερ: Μια «συντριπτική στιγμή» το διαζύγιό του με τη σχεδιάστρια τσαντών
AP
1'

Ο Κέβιν Κόστνερ μίλησε κατά τη διάρκεια της εκπομπής CBS Mornings, την Πέμπτη 27 Ιουνίου, για το διαζύγιο από την πρώην σύζυγό του, Κριστίν Μπαουμγκάρτνερ.

Πιο συγκεκριμένα, ο 69χρονος ηθοποιός έκανε λόγο για μια «συντριπτική στιγμή» και παραδέχθηκε πως «είναι ισχυρό και πόνεσε», παραδέχτηκε, προτού επισημάνει ότι, ως πατέρας, δεν είχε «άλλη επιλογή» από το να προχωρήσει στη ζωή του για χάρη των παιδιών του.

«Έτσι, δεν μπορώ να μαραζώσω σαν λουλούδι», πρόσθεσε ο ηθοποιός, εξηγώντας γιατί θέλει να παραμείνει δυνατός για τα παιδιά του. «Πρέπει να προχωρήσω μπροστά, πρέπει να συνεχίσω να είμαι αυτός που είμαι και να προσέχω ιδιαίτερα αυτό που είναι εκείνα».

Ο ηθοποιός με την Μπαουμγκάρτνερ που ήταν παντρεμένοι για 20 χρόνια και έχουν τρία παιδιά μαζί χώρισαν στα μέσα του 2023 και ενεπλάκησαν σε ένα περίπλοκο διαζύγιο που κράτησε μήνες. Βρέθηκαν αντίπαλοι σε μια δικαστική διαμάχη σχετικά με τα οικονομικά τους. Τον Σεπτέμβριο του 2023 διευθέτησαν το διαζύγιό τους και το οριστικοποίησαν τον Φεβρουάριο.

«Απλά δεν ήμασταν σε θέση να κρατήσουμε. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι είχα μια καταπληκτική ζωή. Έχω πληγωθεί, αλλά είχα μια καταπληκτική ζωή και είμαι ευγνώμων γι' αυτό», επισήμανε ο ηθοποιός.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή