Εξάχρονος μίλησε στην αποφοιτήσή του για την αποθανούσα μαμά του και συγκίνησε τους πάντες

Το μεγάλω ευχαριστώ του μικρού μαθητή που «λύγισε» το κοινό
Εξάχρονος μίλησε στην αποφοιτήσή του για την αποθανούσα μαμά του και συγκίνησε τους πάντες
1'

Συγκίνηση επικράτησε σε όλη την αίθουσα όταν ο νεαρός Τζάξον Κάρτερ εκφώνησε μια ομιλία καθώς αποφοίτησε από το Νηπιαγωγείο, αφιερώνοντας τη σκληρή δουλειά, τους καλούς βαθμούς και τη νίκη του στην αποθανούσα μητέρα του.

Ο 6χρονος έχασε την «όμορφη μαμά του» Taryn Marie Gainey σε μια πυρκαγιά σε διαμέρισμα το 2022.

Όλα ήταν καινούργια—η ζωή είχε πάρει όψη καινοτομίας, το σχολείο ήταν καινούργιο και υπήρχαν νέα πρόσωπα, νέοι κανόνες και νέες έννοιες που έπρεπε να υιοθετήσει.

Αλλά ο Τζάξον τα κατέκτησε όλα και καθώς πλησίαζε στο τέλος του χρόνου στο New Dawn Academy, το αγόρι ρωτήθηκε αν μπορούσε να πει μια σύντομη ομιλία στην τελετή αποφοίτησης στο Νηπιαγωγείο της Ακαδημίας.

Σύμφωνα με τον Τζάστιν Κάρτερ, τον πατέρα του Τζάξον, εργάστηκε στην ομιλία με τη γιαγιά του κρυφά, και όταν έφτασε η ημέρα της τελετής, είχε μετατραπεί σε μια πλήρη ευφροσύνη.

«Όταν ξεκίνησα το νηπιαγωγείο στο New Dawn Academy τον Αύγουστο του 2022, ήμουν ένας 5χρονος που είχε χάσει την όμορφη μητέρα μου έναν μήνα πριν», είπε ο Jaxon, παίρνοντας μια μεγάλη ανάσα μετά την εκφώνηση αυτής της γραμμής.

«Αφιερώνω την ομιλία μου, τους καλούς βαθμούς, όλα τα σχολικά βραβεία και την αποφοίτησή μου από το Νηπιαγωγείο στην όμορφη μαμά μου, που πάντα θα αγαπώ και θα μου λείπει τόσο πολύ. Ξέρω ότι θα είναι πάντα μαζί μου στην καρδιά μου», συμπλήρωσε ο μικρός Τζάκσον και καταχειροκροτήθηκε από όλη την αίθουσα.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή