Μάθιου Πέρι: Ανατροπή με τον θάνατό του - Πρώην σύζυγος πασίγνωστου ηθοποιού η ντίλερ του

Ο αγαπημένος ηθοποιός έχασε τη ζωή του από υπερβολική δόση κεταμίνης
Μάθιου Πέρι: Ανατροπή με τον θάνατό του - Πρώην σύζυγος πασίγνωστου ηθοποιού η ντίλερ του
2'

Την πρώην σύζυγο του Τσάρλι Σιν, Μπρουκ Μιούλερ, φαίνεται πως υποπτεύεται η αμερικανική αστυνομία ότι ήταν η ντίλερ που έδωσε στον Μάθιου Πέρι τη μοιραία δόση κεταμίνης που τον σκότωσε στην πισίνα της βίλας του στο Λος Αντζελες.

Το InTouch επικαλείται καλά ενημερωμένες πηγές που υποστηρίζουν ότι η 46χρονη Μπρουκ Μιούλερ εξετάστηκε «πολλές φορές» από την αστυνομία του Λος Αντζελες αναφορικά με τον θάνατο του «Τσάντλερ» από τα «Φιλαράκια».

Η Μιούλερ μπήκε στο ραντάρ των ντετέκτιβ όταν ανακάλυψαν ότι είχε πολύ στενές σχέσεις με τον ηθοποιό, από όταν γνωρίστηκαν σε κέντρο απεξάρτησης.

Η αστυνομική έρευνα προχώρησε, σε σημείο που αστυνομικοί εμφανίστηκαν με ένταλμα έρευνας στο κέντρο φιλοξενίας απεξαρτημένων από αλκοόλ που έχει η Μιούλερ. Αν και το δημοσίευμα αναφέρει ότι η 46χρονη δεν έχει συλληφθεί ούτε της έχουν απαγγελθεί κατηγορίες, σημειώνει ότι «προσέλαβε δικηγόρους».

Η Μιούλερ, που ήταν παντρεμένη με τον Τσάρλι Σιν από το 2008 μέχρι το 2011, έχει ιστορικό με προβλήματα με τα ναρκωτικά. Το 2011 μπήκε σε κέντρο απεξάρτησης, ενώ δύο χρόνια αργότερα της αφαιρέθηκε η επιμέλεια των δύο παιδιών που είχε αποκτήσει με τον Σιν.

Τελευταία φορά που προσπάθησε να απεξαρτηθεί ήταν το 2019. Την ίδια χρονιά υπήρξαν μαρτυρίες που άφηναν να εννοηθεί ότι η Μιούλερ μπορεί να έκανε διακίνηση ναρκωτικών. Η «New York Post» είχε γράψει τότε ότι νεαρός είδε τη Μιούλερ σε άθλια κατάσταση έξω από φαρμακείο να κρατάει μια βαλίτσα.

Του ζήτησε βοήθεια και την πήγε στο διαμέρισμά του, όπου η Μιούλερ άνοιξε τη βαλίτσα, η οποία ήταν γεμάτη με σακουλάκια με λευκή σκόνη.

Πηγή: Εφημερίδα «Espresso»

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή