Απίστευτο θέαμα στο Ιλινόις: Άνοιξε ξαφνικά γιγαντιαία τρύπα στη μέση γηπέδου

Κατέρευσε το έδαφος σε γήπεδο του Ιλινόις με την εικόνα να θυμίζει έκρηξη βόμβας
1'

Μια τεράστια άνοιξε ξαφνικά στη μέση ενός γηπέδου ποδοσφαίρου του Ιλινόις που βρισκόταν πάνω από ένα ορυχείο ασβεστόλιθου, λίγες μέρες αφότου οι ερασιτεχνικές ομάδες σταμάτησαν να χρησιμοποιούν τους χώρους για προπόνηση.

Σύμφωνα με το Guardian η κατάρρευση του εδάφους προκλήθηκε στο πάρκο Γκόρντον Μουρ στο Άλτον του Ιλινόις, περίπου 18 μίλια (30 χιλιόμετρα) βόρεια του Σεντ Λούις, στο Μιζούρι, την Τετάρτη.

Η τρύπα φαινόταν να έχει πλάτος 100 πόδια (30 μέτρα) και βάθος 30 πόδια (9 μέτρα). Δεν έχουν αναφερθεί τραυματισμοί, αλλά όλα τα αθλήματα έχουν ακυρωθεί.

«Κανείς δεν ήταν στο γήπεδο εκείνη τη στιγμή και κανείς δεν τραυματίστηκε, και αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα», είπε ο δήμαρχος του Άλτον, Ντέιβιντ Γκόινς, σε μια ανάρτηση στο Facebook.

Η εταιρεία εκμετάλλευσης ορυχείων New Frontier Materials ανέφερε σε δήλωση ότι υπήρξε «επιφανειακή καθίζηση», σύμφωνα με τοπικές ειδήσεις. Ο διευθυντής του αθλητικού συλλόγου Marquette Catholic γυμνασίου, Brian Hoener, είπε στην Alton Telegraph ότι τα αποτελέσματα της κατάρρευσης θα μπορούσαν να ήταν «πολύ χειρότερα».

«Την περασμένη εβδομάδα εκείνη την εποχή, είχαμε 60 με 70 άτομα εκεί έξω στο γήπεδο για την ποδοσφαιρική μας κατασκήνωση», είπε.