Νεαρός επέστρεψε στο νοσοκομείο που τον βοήθησε να περπατήσει για να γίνει γιατρός

Δέκα χρόνια μετά ο νεαρός άνδρας επέστρεψε στο νοσοκομείο που του άλλαξε τη ζωή για να γίνει γιατρός
Νεαρός επέστρεψε στο νοσοκομείο που τον βοήθησε να περπατήσει για να γίνει γιατρός
SWNS
1'

Ένα αγόρι που υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στα πόδια όταν ήταν μικρό παιδί, επέστρεψε στο ίδιο νοσοκομείο πλοίο που του άλλαξε τη ζωή, μια δεκαετία αργότερα, δηλώνοντας ότι θέλει να γίνει ο ίδιος γιατρός.

Ο Romino ανέπτυξε μια δυσκαμψία στα πόδια, στην πρώιμη παιδική ηλικία, κάτι που τον εμπόδιζε να περπατήσει σωστά. Οι γιατροί στη γενέτειρά του στη Μαδαγασκάρη πρότειναν κάποιες θεραπείες στα πόδια για να διορθώσουν το πρόβλημα, αλλά τίποτα δεν φαινόταν να λειτουργεί.

Στη συνέχεια, το 2015, η μητέρα του Romino, Claudia, έφερε το τρίχρονο της σε ένα φιλανθρωπικό νοσοκομείο πλοίο που ονομάζεται Africa Mercy, ενώ ήταν ελλιμενισμένο εκεί κοντά.

good-news

SWNS

Οι γιατροί στο πλοίο έκαναν χειρουργική επέμβαση στο μικρό αγόρι, ώστε να μπορεί να μεγαλώσει τρέχοντας, περπατώντας και παίζοντας ποδόσφαιρο όπως και οι φίλοι του.

Φέτος, η Africa Mercy επέστρεψε στη Μαδαγασκάρη - και ο Romino επιβιβάστηκε ξανά, σε μια συναισθηματική επιστροφή.

Είπε στο προσωπικό ότι θέλει να γίνει ο ίδιος γιατρός, εμπνεόμενος από τους χειρουργούς των Mercy Ships που του έσωσαν τα πόδια πριν από εννέα χρόνια.

«Θυμάμαι όταν τα Mercy Ships με έμαθαν πώς να περπατάω ξανά και όταν μας πήραν από το σπίτι μας», είπε ο 12χρονος. «Τώρα θέλω να δώσω στους ανθρώπους την ίδια θεραπεία που έλαβα», κατέληξε ο Ρομίνο.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή