Το ατύχημα της Τέιλορ Σουίφτ: Εγκλωβίστηκε σε μία εξέδρα στον αέρα σε συναυλία στο Δουβλίνο

Η Τέιλορ Σουίφτ κόλλησε....στον αέρα, κατά τη διάρκεια συναυλίας της στο Δουβλίνο, σε ένα ατύχημα που κάνει τον γύρο του κόσμου
H Tέιλορ Σουίφτ επί σκηνής
H Tέιλορ Σουίφτ επί σκηνής
AP
3'

Η Τέιλορ Σουίφτ είχε ένα μικρό ατύχημα στο σόου της στο Δουβλίνο που ανησύχησε για λίγο τους θαυμαστές της. Κατά τη διάρκεια της δεύτερης συναυλίας της Eras Tour στο Δουβλίνο το Σάββατο 29 Ιουνίου, η 34χρονη τραγουδίστρια, κόλλησε σε μια υπερυψωμένη εξέδρα στον αέρα, αλλά, ευτυχώς, ένας από τους χορευτές της έδωσε ένα χέρι βοήθειας.

Ενώ ερμήνευε το «The Smallest Man Who Ever Lived», ένα βασικό στοιχείο του τμήματος «Tortured Poets Department» της λίστας περιοδειών της, η σούπερ σταρ της ποπ κόλλησε στον αέρα σε μια εξέδρα στο στάδιο Aviva του Δουβλίνου, και δεν μπορούσε να αποχωρήσει σύμφωνα με το σχέδιο.

Αντί να εξαφανιστεί στη σκηνή όπως η πλατφόρμα απέναντί ​​της —που κρατούσε έναν από τους χορευτές της, τον Γιαν Ράβνικ—, το μέρος της κατασκευής στο οποίο στεκόταν η τραγουδίστρια παρέμενε σταθερά τοποθετημένο, στα πλάνα που απαθανάτισαν οι θαυμαστές.

Σαν σωστοί επαγγελματίες, ωστόσο, ο Σουίφτ και ο Ράβνικ αντιμετώπισαν ομαλά την τεχνική ατυχία. Χωρίς να χάσει στιγμή, ο Ράβνικ προχώρησε στην εξέδρα της σταρ αμέσως αφού η δική του έφτασε στο πάτωμα και τη βοήθησε να κατέβει αβίαστα καθώς εκείνη του χαμογελούσε, δείχνει ένα άλλο κλιπ της παράστασης.

Στο έδαφος η Σουίφτ και ο Ράβνικ συνέχισαν το πρόγραμμά τους κανονικά, επαναλαμβάνοντας τον σχηματισμό πριν από τη γέφυρα «The Smallest Man Who Ever Lived», κατά τη διάρκεια της οποίας μια ομάδα χορευτών εμφανίζεται για μια χορογραφία εμπνευσμένη από το συγκρότημα.

Κατά τη διάρκεια της ίδιας συναυλίας Eras Tour, η Swift μίλησε για το Folklore — και αποκάλυψε ότι η Ιρλανδία έπαιξε μεγάλο ρόλο στην εξέλιξη της ιστορίας του άλμπουμ της εποχής της πανδημίας, εμπνευσμένο από τη φαντασία.

swift.jpg

Αφού ερμήνευσε το "Cardigan", το βασικό σινγκλ από τον δίσκο, το οποίο πήρε το Grammy για το άλμπουμ της χρονιάς το 2021, η Σουίφτ είπε στο κοινό: "Το folklore γενικά, απλώς ανήκει στην Ιρλανδία".

«Το πώς φανταζόμουν ότι ο κόσμος του άλμπουμ έμοιαζε [ήταν σαν] την Ιρλανδία. Mία αφήγηση ιστοριών με πολλούς διαφορετικούς χαρακτήρες», συνέχισε, αναφερόμενη στις μελαγχολικές ιστορίες μέσα στο επιτυχημένο άλμπουμ. "Εσείς το έχετε πολύ αναπυτυγμένο αυτό το στοιχείο. Αυτό το στοιχείο η αφήγηση είναι πολύ ιρλανδικό»

«Όταν έφτιαχνα αυτό το άλμπουμ, ήταν δύο μέρες μετά την πανδημία που ξεκίνησα το Folklore, δεν ήμουν στην Ιρλανδία. Έτσι έπρεπε να δημιουργήσω ένα άλμπουμ όπου ο φανταστικός κόσμος στον οποίο προσποιήθηκα ότι πήγαινα κάθε μέρα, υπήρχε και πήγαινα εκεί γράφοντας το... Πρέπει να είμαι ειλικρινής, έμοιαζε κάπως με την Ιρλανδία», είπε η βραβευμένη με Grammy στο πλήθος. «Λοιπόν, επιστρέψαμε εκεί που ανήκουμε!»

Το πρώτο σόου της σταρ στο Δουβλίνο, την Παρασκευή 30 Ιουνίου, ήταν επίσης γεμάτο με ιρλανδική υπερηφάνεια. Κατά τη διάρκεια του "We Are Never Ever Getting Back Together" της Red, ένας από τους χορευτές της, ο Kameron Saunders φώναξε μια ιρλανδική φράση «póg mo thóin» Το πρώτο βράδυ στο Δουβλίνο η Σουίφτ φόρεσε ένα πορτοκαλί crop top και μια πράσινη φούστα, σε ένα νεύμα στη σημαία της χώρας.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή