Τομ Κρουζ: Ο «πόλεμος» με την κόρη του, Σούρι - Δεν θέλει να έχει το όνομά του

Ο Τομ Κρουζ εθεάθη σε μία σπάνια δημόσια έξοδο με τον γιο του, Κόνορ στο Λονδίνο, ενώ φουντώνουν οι φήμες για την εμπόλεμη σχέση με την κόρη του Σούρι.
Ο Τομ Κρουζ
AP
5'

Ο Τομ Κρουζ έκανε μια σπάνια δημόσια έξοδο στο Λονδίνο, με τον γιο του Κόνορ τον οποίο απέκτησε με τη Νικόλ Κίντμαν, την ώρα που η κόρη του Σούρι φαίνεται πως αποφεύγει το επίθετό του στις επίσημες εκδηλώσεις, όπως επίσης και τις επαφές μαζί του. Ο 61χρονος ηθοποιός του «Mission Impossible» - ο οποίος πρόσφατα κυκλοφόρησε πριν τη συναυλία των Coldplay στο φεστιβάλ Glastonbury - εθεάθη σε ένα ελικοδρόμιο στο κέντρο της πόλης με τον 29χρονο γιο του να τον συνοδεύει.

Ο Κρουζ και η Κίντμαν παντρεύτηκαν το 1990 με το διαζύγιό τους να οριστικοποιείται το 2001. Κατά τη διάρκεια του γάμου τους, το ζευγάρι υιοθέτησε δύο παιδιά: τον Κόνορ και την Ιζαμπέλα, 31 ετών σήμερα. Ο Τομ εθεάθη να φοράει ένα ανοιχτό γκρι πουλόβερ καθώς και ένα σκούρο μπλε, τζιν παντελόνι κατά τη διάρκεια της ημέρας, ενώ ο Κόνορ ο οποίος είναι DJ εμφανίστηκε επίσης με αθλητική περιβολή και καπέλο.

Ο Τομ και η Νικόλ υιοθέτησαν την κόρη τους Ιζαμπέλα όταν γεννήθηκε τον Δεκέμβριο του 1992 και τρία χρόνια αργότερα υιοθέτησαν επίσης τον Κόνορ, τον Ιανουάριο του 1995. Σε μια συνέντευξη στο Vanity Fair το 2007, η ηθοποιός του Moulin Rouge είχε μιλήσει για την απόφασή της να υιοθετήσει παιδί, μετά από μια οδυνηρή αποβολή που είχε.

«Από τη στιγμή που ο Τομ και εγώ παντρευτήκαμε, ήθελα να κάνουμε παιδιά. Και χάσαμε ένα μωρό νωρίς, οπότε αυτό ήταν πραγματικά πολύ τραυματικό. Και τότε υιοθετήσαμε την Μπέλα». Η Kίντμαν πρόσθεσε: «Υπάρχει ένα περίπλοκο υπόβαθρο σε αυτό, δεδομένου ότι ποτέ δεν μιλάω πολύ για πολλά πράγματα. Μια μέρα ίσως ειπωθεί αυτή η ιστορία».

Τόσο η Ιζαμπέλα όσο και ο Κόνορ ακολούθησαν τα βήματα του πατέρα τους και έγιναν επίσης Σαηεντολόγοι, κάτι για το οποίο είχε μιλήσει η Νικόλ κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στην αυστραλιανή έκδοση Who, το 2018. «Είναι ενήλικες. Είναι σε θέση να παίρνουν τις δικές τους αποφάσεις. Έχουν κάνει επιλογές να γίνουν Σαηεντολόγοι και ως μητέρα, είναι δουλειά μου να τους αγαπώ ».

Ο Κόνορ είχε επίσης μιλήσει στο παρελθόν για τη μητέρα του ενώ μιλούσε στο Woman's Day το 2014. «Αγαπώ τη μαμά μου». «Δεν με νοιάζει τι λέει ο κόσμος, ξέρω ότι εγώ και η μαμά είμαστε σταθεροί. Την αγαπώ πολύ. Η οικογένειά μου σημαίνει τα πάντα ».

Ενώ ο Κρουζ προφανώς εξακολουθεί να έχει στενές σχέσεις με την Ιζαμπέλα και τον Κόνορ, έχει κυρίως τεταμένες σχέσεις με την κόρη του Σούρι, 18 ετών - την οποία απέκτησε με την Κέιτι Χολμς. Πρόσφατα αποκαλύφθηκε επίσης ότι η Σούρι εγκατέλειψε το επίθετο Κρουζ εν μέσω αυξανόμενης αποξένωσης με τον πατέρα της.

Η 18χρονη αποφοίτησε από το γυμνάσιο νωρίτερα αυτό το μήνα - και τώρα ακούει στο όνομα Σούρι Νοέλ, που τυχαίνει να είναι και το δεύτερο όνομα της μητέρας της, Kέιτι. Στη σχολική παραγωγή «The Addams Family: A New Musical» στο τέλος του περασμένου έτους, τον Δεκέμβριο, πιστώθηκε επίσης ως Suri Noelle και όχι Suri Cruise.

Η Κέιτι και ο Τομ παντρεύτηκαν το 2006, ένα χρόνο αφότου καλωσόρισαν την κόρη τους. Ωστόσο, το διαζύγιό τους οριστικοποιήθηκε το 2012. Μια πηγή είπε στην DailyMail.com νωρίτερα φέτος τον Απρίλιο ότι ο ηθοποιός του Top Gun «δεν υπάρχει» για τη Σούρι, η οποία θα πάει στο Πανεπιστήμιο Carnegie Mellon του Πίτσμπουργκ το φθινόπωρο.

«Η Σούρι δεν θα έχει καμία επαφή με τον πατέρα της, παρά το γεγονός ότι είναι 18 ετών, και ακόμα κι αν της τηλεφωνούσε, δεν θα απαντούσε». Ο μυημένος πρόσθεσε: «Δεν υπάρχει για την Kέιτι ή τη Σούρι και η κόρη του δεν θέλει να βασίζεται σε αυτόν για τίποτα. Νιώθει ότι έχει έναν γονιό και αυτός είναι η μητέρα της ».

Και τον Μάρτιο του περασμένου έτους, μια ξεχωριστή πηγή είπε στην DailyMail.com ότι ο Κρουζ «δεν έχει κανένα ρόλο στη ζωή της». Λίγο μετά την τελευταία έξοδο του Τομ με τον γιο του, Κόνορ, ο ηθοποιός εθεάθη στο Glastonbury το Σάββατο. Μαζί του ήταν o συμπρωταγωνίστής του στο Mission Impossible, Simon Pegg, καθώς και η ηθοποιός των X-Files, Gillian Anderson, καθώς παρακολουθούσαν το σετ των Coldplay κατά τη διάρκεια των εορτασμών.

Λίγο πριν το συγκρότημα ανέβει στη σκηνή, τόσο ο Κρουζ όσο και ο Pegg εθεάθησαν να χορεύουν στο κομμάτι των Oasis, Don't Look Back In Anger. Και το περασμένο Σαββατοκύριακο, ο σταρ του Χόλιγουντ έκανε επίσης μια εμφάνιση στη στάση Eras Tour της Taylor Swift στο Wembley.

Κατά τη διάρκεια της δεύτερης συναυλίας της ποπ σταρ στο Λονδίνο, ο Κρουζ εθεάθη να χορεύει στα επιτυχημένα κομμάτια της τραγουδίστριας μέσα σε μια περιοχή VIP - και να συναναστρέφεται με τον φίλο της παίκτη του NFL, Τράβις Κελς. Άλλες διασημότητες που ήταν παρόντες κατά τη διάρκεια της δύο βραδιάς ήταν ο Χιου Γκραντ, ο Άστον Κούτσερ και επίσης η Μίλα Κούνις.