Κέιτ Μίντλετον: Θέλει να παραστεί στο Γουίμπλεντον, «μόνο αν της το επιτρέψει η υγεία της»

Τι λένε βασιλικοί αναλυτές για την επόμενη δημόσια εμφάνιση της πριγκίπισσας της Ουαλίας
Κέιτ Μίντλετον: Θέλει να παραστεί στο Γουίμπλεντον, «μόνο αν της το επιτρέψει η υγεία της»
Getty Images
3'

Η Κέιτ Μίντλετον προσδοκά σε μία νέα δημόσια εμφάνιση τις επόμενες εβδομάδες, μετά την παρουσία της στο Trooping the Colour.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας ενθουσίασε τα πλήθη πριν από λίγες εβδομάδες, όταν συμμετείχε στους εορτασμούς για τα γενέθλια του Βασιλιά Καρόλου και εμφανίστηκε και εκείνη μαζί με την υπόλοιπη βασιλική οικογένεια στο μπαλκόνι του παλατιού.

Παρόλο που η σύντομη επιστροφή της στο προσκήνιο είχε αντίκτυπο στην υγεία της, αφού οι αρκετές ώρες που πέρασε εκτός παλατιού επηρέασαν τον ήδη επιβαρυμένο οργανισμό της, η ίδια θέλει να παρευρεθεί στους τελικούς του Γουίμπλεντον τον επόμενο μηνα στο Λονδίνο.

«Η θεραπεία της είναι σε εξέλιξη και θα είναι για τους επόμενους μήνες, αλλά καταλαβαίνω ότι θα ήθελε να επισκεφτεί το τουρνουά τένις του Wimbledon - είναι «προστάτιδα» - εάν της το επιτρέψει η υγεία της», είπε η βασιλική εμπειρογνώμονας Emily Andrews στο περιοδικό Grazia. Η Andrews πρόσθεσε ότι η Middleton βιώνει «καλές και κακές μέρες», καθώς συνεχίζει τη θεραπεία για τον καρκίνο.

Η πριγκίπισσα Αικατερίνη συνηθίζει να παρακολουθεί το ετήσιο πρωτάθλημα τένις, όχι μόνο ως «προστάτιδα» αλλά και ως λάτρης του αθλήματος.

Νωρίτερα αυτόν τον μήνα, η πρόεδρος του All England Club, που φιλοξενεί το ετήσιο τουρνουά σε χόρτο, μίλησε για εικασίες σχετικά με την παρουσία της Μίντλετον στο γήπεδο.

«Η προτεραιότητά μας είναι ξεκάθαρα να πάρει όλο τον χρόνο για να αναρρώσει και δεν πρόκειται να ασκήσουμε πρόσθετη πιεση κάνοντας εικασίες για τη συμμετοχή της στο φετινό Πρωτάθλημα» είπε η Ντέμπορα Τζέβανς σε ενημέρωση στα ΜΜΕ.

Αναφορικά με τις φήμες για το ποιος θα παρουσιάσει τα τρόπαια στους φιναλίστ στις 13 και 14 Ιουλίου, δήλωσε ότι δεν έχουν ληφθεί ακόμη αποφάσεις. «Σε ό,τι αφορά την τελετή παρουσίαση, όπως και τα προηγούμενα χρόνια, θα ανακοινώσουμε όσους συμμετάσχουν το πρωί των τελικών, δεν έχει αλλάξει τίποτα από αυτή την άποψη», είπε.

Το Παλάτι του Κένσινγκτον αρνήθηκε να σχολιάσει.

Ως «προστάτιδα» η Κέιτ Μίντλετον συνήθως παρευρίσκεται στους τελικούς ανδρών και γυναικών και απονέμει τα τρόπαια στους νικητές και τους φιναλίστ. Πέρυσι η πριγκίπισσα ένωσε τις δυνάμεις της με τον «βασιλιά» του τένις Ρότζερ Φέντερερ για να εκτελέσουν χρέη... ball boys & girls.

Μάλιστα η Κέιτ συνομίλησε με τα παιδιά που μαζεύουν τις μπάλες στα γήπεδα αλλά είχε και την ευκαιρία να απολαύσει έναν αγώνα με τον Ελβετό σταρ.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή