Ριάνα: Πόζαρε με σέξι, μαύρα εσώρουχα και ανέβασε τη θερμοκρασία στα ύψη

Η Ριάνα έκανε μία νέα αποκαλυπτική εμφάνιση και προκάλεσε κύμα ενθουσιασμού στους οπαδούς της
Η Ριάνα με τον σύζυγό της
2'

Η Ριάνα πόζαρε με μαύρα αποκαλυπτικά εσώρουχα για να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με μάρκα εσωρούχων. Η 36χρονη εντυπωσιακή ποπ σταρ που πρόσφατα εθεάθη με τον αγαπημένο της A$AP Rocky - έδειξε τις καμπύλες της ενώ προώθησε την επιστροφή μιας από τις αρχικές της συνεργασίες για τη σειρά Savage X Fenty στο Instagram.

Επιδεικνύοντας μια σειρά από σέξι πόζες, η τραγουδίστρια του χιτ «Umbrella» θύμισε στους πιστούς φαν της τον...παλιό καλό της εαυτό. Διατήρησε το σήμα κατατεθέν της τα μαύρα σπαστά μακριά μαλλιά, αφήνοντάς τα ελεύθερα, ενώ ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με μαύρες ψηλοτάκουνες γόβες και μια εκθαμβωτική σειρά από κοσμήματα.

Η Ριάνα έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης: «Η αρχική συνεργασία της Rihanna X Adam Selman για τη Savage X επέστρεψε». Η κορυφαία τραγουδίστρια και ο μακροχρόνιος σύντροφός της ράπερ A$AP Rocky είναι γονείς δύο γιων, του RZA, 22 μηνών, και του Riot, επτά μηνών.

Οι δυο τους ήταν φίλοι για πολλά χρόνια και επίσης δούλευαν μαζί πριν ερωτευτούν πριν από τέσσερα χρόνια και ξεκινήσουν τη δική τους οικογένεια. Ο Rocky εγκαινίασε το σκέλος της παγκόσμιας περιοδείας Rihanna's Diamonds στις ΗΠΑ το 2013. Η Ριάνα πρωταγωνίστησε επίσης στο βίντεό του Fashion Killa την ίδια χρονιά.

Μέχρι τον Νοέμβριο του 2020, φίλοι τους αποκάλυψαν στο People ότι οι μακροχρόνιοι φίλοι είχαν γίνει επίσημα ζευγάρι. Σε μια συνέντευξη στο GQ το 2021, ο Rocky είπε ότι η Ριάνα ήταν «η αγάπη της ζωής [του]» και «η μία και μοναδική». «Αν είναι γραφτό να γίνει θα γίνει», είπε για την πατρότητα. «Νομίζω ότι θα ήμουν ένας απίστευτος, εντυπωσιακά, συνολικά καταπληκτικός μπαμπάς».