Matthew Perry: Η περιουσία του σταρ από τα «Φιλαράκια» αποκαλύφθηκε

Μεταξύ των κληρονόμων της περιουσίας του σύμφωνα με τη διαθήκη του είναι οι γονείς του, η ετεροθαλής αδερφή του και μία πρώην του
Matthew Perry: Η περιουσία του σταρ από τα «Φιλαράκια» αποκαλύφθηκε
Associated Press
2'

Ο προσωπικός πλούτος του Μάθιου Πέρι ανερχόταν σε 1.5 εκατομμύρια δολάρια όταν πέθανε και δεν είχε ακίνητη περιουσία στην Καλιφόρνια εκείνη την εποχή - αλλά ο σταρ από την τηλεοπτική σειρά «Τα Φιλαράκια» είχε ένα καταπίστευμα 120 εκατομμυρίων δολαρίων με την οικογένειά του και την πρώην φίλη του Rachel Dunn ως δικαιούχους.

Ο Πέρι, ο οποίος πέθανε σε ηλικία 54 ετών, τον περασμένο Οκτώβριο, στη διαθήκη του το 2009, άφηνε το μεγαλύτερο μέρος της περιουσίας τους στο Alvy Singer Living Trust που δημιούργησε, δίνοντάς του, το όνομα του χαρακτήρα Annie Hall του Γούντι Άλεν το 1977.

Οι δικαιούχοι αναφέρονται ως ο πατέρας του σταρ, John Perry, η μητέρα Suzanne Morrison, η ετεροθαλής αδελφή Caitlin Morrison και η πρώην φίλη του Rachel Dunn, με την οποία έβγαινε από το 2003 έως το 2005.

Σύμφωνα με νέα δικαστικά έγγραφα από τον περασμένο μήνα δείχνουν ότι η προσωπική περιουσία του Perry άξιζε περισσότερο από το αναμενόμενο, καθώς ένα έγγραφο απογραφής και εκτίμησης δείχνει υπόλοιπο 1.596.914,47 δολαρίων, αναφέρει η US Sun.

Οι γονείς του Perry πιθανότατα θα αναλάβουν τα πνευματικά δικαιώματα, καθώς και άλλα μέρη της περιουσίας του, τα οποία περιλαμβάνουν τα απομνημονεύματά του για το 2022, σύμφωνα με τη συνεργάτη της Day Pitney trusts and estates, Tasha Dickinson.

Για την άλλη δικαιούχο, τη Ρέιτσελ Νταν, ο Πέρι τη συμπεριέλαβε στη διαθήκη του το 2009, τέσσερα χρόνια μετά τον χωρισμό τους.

Είχε βγει επίσης με διάσημες κυρίες - συμπεριλαμβανομένων των Julia Roberts, Neve Campbell, Natasha Wagner και Lizzy Caplan - αλλά δεν ήταν στη διαθήκη.

Τα έγγραφα που κατατέθηκαν πρόσφατα αναφέρουν ότι ο Perry δεν κατείχε ακίνητη περιουσία στην Καλιφόρνια όταν πέθανε και το σπίτι αξίας 6 εκατομμυρίων δολαρίων, Pacific Palisades όπου πέθανε φέρεται να είναι ακόμα στο όνομα του διαχειριστή και παραμένει απούλητο.

Ένα σπίτι στους λόφους του Χόλιγουντ, το οποίο ο Perry είχε αγοράσει υπό την Alvy Singer LLC πριν από το θάνατό του, πρόσφατα βγήκε προς πώληση για 5.195.000 δολάρια με τιμή αγοράς τον Μάιο του 2023 στα 4,995,000 $.

Ο σταρ, ο οποίος πέθανε χωρίς ποτέ να αποκτήσει παιδιά, είχε επίσης κάνει διάκριση στη διαθήκη του ότι τα παιδιά που μπορεί να έχει μετά το 2009 δεν θα είχαν δικαίωμα στην περιουσία του.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή