Μάθιου Πέρι: Είχε 1,5 εκατ. δολάρια στον προσωπικό του λογαριασμό όταν πέθανε

Ο Μάθιου Πέρι είχε περισσότερα από 1,5 εκατομμύρια δολάρια στον προσωπικό του τραπεζικό λογαριασμό την ώρα του θανάτου του
O Mάθιου Πέρι
O Mάθιου Πέρι
AP
4'

Οκτώ και πλέον μήνες μετά τον θάνατο του Μάθιου Πέρι σε ηλικία 54 ετών, έρχονται στο φως λεπτομέρειες για τα οικονομικά του αγαπημένου ηθοποιού από τα «Φιλαράκια», Μάθιου Πέρι. Το PEOPLE επιβεβαίωσε ότι ο αείμνηστος ηθοποιός είχε περιουσιακά στοιχεία στο «Alvy Singer Living Trust», το οποίο φαινομενικά πήρε το όνομά του από τον χαρακτήρα του Γούντι Άλεν στο «Annie Hall».

Η Λίζα Φέργκιουσον, μία από τις διαχειρίστριες της περιουσίας του Πέρι, κατέθεσε ένα έγγραφο απογραφής και αξιολόγησης - το οποίο ελήφθη από το PEOPLE την Τρίτη 2 Ιουλίου - υποδεικνύοντας ότι ο ηθοποιός είχε 1.596.914,47 δολάρια στον προσωπικό του τραπεζικό λογαριασμό τη στιγμή του θανάτου του.

Ωστόσο, ο Πέρι, ο οποίος πρωταγωνίστησε στα «Φιλαράκια» μια από τις πιο επιτυχημένες τηλεοπτικές εκπομπές όλων των εποχών- πιθανότατα είχε πολλά περιουσιακά στοιχεία που δεν ήταν μέρος αυτής της κατάθεσης. Πριν από τέσσερις μήνες, το PEOPLE επιβεβαίωσε ότι η διαθήκη του ηθοποιού ανέφερε ότι τα περισσότερα από τα υπάρχοντα του αείμνηστου ηθοποιού είχαν τεθεί σε καταπίστευμα.

Το έγγραφο - το οποίο δημιούργησε ο Πέρι το 2009- σημείωσε ότι ήθελε να αφήσει τα αντικείμενα του στο "Alvy Singer Living Trust". Τα περιουσιακά στοιχεία του καταπιστεύματος δεν έχουν γνωστοποιηθεί. Δικαιούχοι του καταπιστεύματος είναι ο πατέρας του Τζον και η μητέρα του Σούζαν Μόρισον. Η ετεροθαλής αδελφή Κέιτλιν Μόρισον και η Ρέιτσελ Νταν, αναφέρθηκαν επίσης ως δικαιούχοι.

Ο Πέρι ανέφερε επίσης στη διαθήκη του ότι τα παιδιά που θα αποκτούσε δεν θα είχαν δικαίωμα πρόσβασης στην περιουσία του. Ο ηθοποιός σημειωτέον δεν έκανε ποτέ παιδιά. Εκείνη την εποχή, η κατάθεση έδειξε επίσης ότι ο Πέρι είχε πάνω από 1 εκατομμύριο δολάρια σε προσωπική περιουσία όταν πέθανε, κάτι που είναι επιπρόσθετο με αυτό που οι εκτελεστές της περιουσίας, έχουν ήδη βάλει στο καταπίστευμα.

Ο Πέρι πέθανε το Σάββατο 28 Οκτωβρίου του 2023 στο σπίτι του στο Λος Άντζελες. Ήταν 54 ετών. Ο θάνατος του ηθοποιού όπως αποκαλύφθηκε αργότερα προκλήθηκε από οξείες επιδράσεις της κεταμίνης. Ο πνιγμός, η στεφανιαία νόσος και οι επιπτώσεις της βουπρενορφίνης (φάρμακο που χρησιμοποιείται για τη θεραπεία της διαταραχής της χρήσης οπιοειδών) αναφέρθηκαν επίσης ως παράγοντες που συνέβαλαν στον θάνατό του, ο οποίος κρίθηκε τυχαίος.

Η αυτοψία ανέφερε ότι ο Πέρι - ο οποίος ήταν «καθαρός σύμφωνα με πληροφορίες για 19 μήνες»- ήταν σε θεραπεία με κεταμίνη, με την τελευταία του θεραπεία να έχει λάβει χώρα «μόλις μιάμιση εβδομάδα πριν» το θάνατό του. Ωστόσο, ο ιατροδικαστής σημείωσε ότι «η κεταμίνη στο σύστημά του κατά τον θάνατο δεν θα μπορούσε να προέρχεται από αυτήν τη θεραπεία έγχυσης κεταμίνης, καθώς ο χρόνος ημιζωής της κεταμίνης είναι 3 έως 4 ώρες ή λιγότερο».

Η έκθεση αυτοψίας του έδειξε ότι το επίπεδο που βρέθηκε στο αίμα του ήταν ισοδύναμο με το ποσό που θα χρησιμοποιούσε κατά τη διάρκεια της γενικής αναισθησίας. Πηγή επιβολής του νόμου κοντά στην έρευνα είπε στο PEOPLE την περασμένη εβδομάδα ότι «πολλοί άνθρωποι» θα πρέπει να βρεθούν στο εδώλιο σε σχέση με την έρευνα που χειρίστηκε το LAPD, η DEA και οι αρμόδιες αρχές των ΗΠΑ και η οποία, σύμφωνα με την πηγή, «πλησίαζε στο τέλος της»

Το Γραφείο του Εισαγγελέα των ΗΠΑ θα λάβει την τελική απόφαση για το αν θα ασκήσει κατηγορίες ή όχι. Μετά τον πρόωρο θάνατό του, ιδρύθηκε το Ίδρυμα Mάθιου Πέρι με αποστολή να δώσει έμφαση «στη διαρκή δέσμευση του Mάθιου να βοηθά εκείνους που παλεύουν με την ασθένεια του εθισμού. Θα τιμήσει την κληρονομιά του και θα καθοδηγείται από τα δικά του λόγια και τις εμπειρίες του και θα καθοδηγείται από το πάθος του να κάνει τη διαφορά σε όσο το δυνατόν περισσότερες ζωές», σύμφωνα με την ιστοσελίδα του ιδρύματος.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή