Αυστραλία: Αγωνιώδεις έρευνες για 12χρονο παιδί που αγνοείται - Του επιτέθηκε κροκόδειλος

Η αστυνομία αναζητά ένα αγόρι μετά από ύποπτη επίθεση κροκόδειλου στη Βόρεια Επικράτεια της Αυστραλίας
Aγωνία για την τύχη 12χρονου αγοριού
Aγωνία για την τύχη 12χρονου αγοριού
AP
1'

Η αυστραλιανή αστυνομία αναζητά ένα 12χρονο παιδί που φέρεται να δέχτηκε επίθεση από κροκόδειλο ενώ κολυμπούσε. Ο συναγερμός σήμανε το βράδυ της Τρίτης στην Παλάμπα, μια απομακρυσμένη πόλη της Βόρειας Επικράτειας περίπου επτά ώρες οδικώς από το Ντάργουιν.

Η αστυνομία είπε ότι το παιδί εθεάθη για τελευταία φορά να κολυμπά σε έναν κολπίσκο και ότι «οι αρχικές αναφορές ανέφεραν ότι το παιδί δέχθηκε επίθεση από κροκόδειλο». Έχει ξεκινήσει έρευνα στην οποία συμμετέχουν αστυνομικοί και ντόπιοι.

«Οι τοπικοί αξιωματικοί βρίσκονται στη σκηνή και οι σκέψεις μας είναι με την οικογένεια και την κοινότητα», δήλωσε η αστυνομικός Έρικα Γκίμπσον. «Αυτή τη στιγμή οι αξιωματικοί ερευνούν ένα μεγάλο τμήμα του κολπίσκου με σκάφος και ευχαριστούμε την κοινότητα για τη συνεχή βοήθειά τους».

Υπάρχουν περισσότεροι από 100.000 κροκόδειλοι - μερικοί έχουν ύψος 6 μέτρα στη Βόρεια Επικράτεια, μια περιοχή έξι φορές μεγαλύτερη από το μέγεθος του Ηνωμένου Βασιλείου. Ωστόσο, οι θανατηφόρες επιθέσεις σε ανθρώπους είναι σχετικά σπάνιες.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή