Κέιτ Μίντλετον - πρίγκιπας Ουίλιαμ: Οι τίτλοι που χρησιμοποιούν μόνο στη Σκωτία

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον έχουν διαφορετικό τίτλο όταν βρίσκονται στη Σκωτία
1'

Όταν ο πρίγκιπας Ουίλιαμ παντρεύτηκε την Κέιτ Μίντλετον το 2011, τους αποδόθηκαν οι τίτλοι του Δούκα και της Δούκισσας του Κέιμπριτζ, ως δώρο από την βασίλισσα Ελισάβετ.

Το όνομα Κέιμπριτζ έγινε το ανεπίσημο επίθετο των παιδιών τους, πρίγκιπα Γεώργιου, πριγκίπισσας Σάρλοτ και πρίγκιπα Λούις, το οποίο και χρησιμοποιούν στο σχολείο.

Εκτός όμως από αυτούς τους τίτλους, υπήρξε ακόμα ένας που αποδόθηκε στην Κέιτ και τον Ουίλιαμ την ημέρα του γάμου τους, για να χρησιμοποιείται μόνο στη Σκωτία. Η χώρα είναι ένα μέρος πολύ σημαντικό για το ζευγάρι, αφού εκεί γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν.

Βόρεια των συνόρων της Αγγλίας, το ζευγάρι δεν χρησιμοποιεί τους αγγλικούς του τίτλους, αφού εκεί είναι γνωστοί ως Κόμης και Κόμισσα του Στράδερν, τίτλους που χρησιμοποιούν σε επισκέψεις στη Σκωτία ανά τα χρόνια, προς ευχαρίστηση των βασιλικών θαυμαστών.

Το ζεύγος μαζί με τα παιδιά του, μετά τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ τον Σεπτέμβριο του 2022 έλαβε νέους τίτλους, ως πρίγκιπας και πριγκίπισσα της Ουαλίας. Μάλιστα ο τίτλος αυτός είναι είθισται να αποδίδεται στον διάδοχο του θρόνου, που σημαίνει ότι ο βασιλιάς Κάρολος τον απέδωσε στον μεγαλύτερο γιο του επί τούτου, όταν ανέλαβε τα ηνία του παλατιού μετά τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ.