Δολοφονία στο Λας Βέγκας: 35χρονος στραγγάλισε εκδιδόμενη γυναίκα σε δωμάτιο ξενοδοχείου

Ο δράστης και βετεράνος του στρατού συνελήφθη και ομολόγησε την δολοφονία 
3'

Ένας άνδρας παραδέχτηκε στην αστυνομία του Λας Βέγκας ότι έπνιξε θανάσιμα μια εκδιδόμενη γυναίκα σε δωμάτιο ξενοδοχείου τον περασμένο μήνα, σύμφωνα με έκθεση σύλληψης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του news3lv.com, o Τζέισον Κένταλ, 35 ετών, συνελήφθη την και κατηγορήθηκε για την σεξουαλική επίθεση και τον στραγγαλισμό κατά της 30χρονης Λάρισας Γκαρσία, ανακοίνωσε η Μητροπολιτική Αστυνομία του Λας Βέγκας.

Στην αναφορά σύλληψής της, η αστυνομία είπε ότι κάποιος κάλεσε το 911 γύρω στις 5 μ.μ. Τετάρτη 12 Ιουνίου, ζητώντας βοήθεια για υπερβολική δόση. Ο καλών, ο οποίος αυτοπροσδιορίστηκε ως Kendall, είπε ότι μια γυναίκα ξεψύχησε από υπερβολική δόση ναρκωτικών στο δωμάτιό του στο Palms.

Η ασφάλεια του ξενοδοχείου βρήκε τη Γκαρσία και την μετέφερε σε νοσοκομείο. Οι αξιωματικοί ασφαλείας παρατήρησαν ότι είχε μια ρήξη στην αριστερή γνάθο της, αλλά οι αστυνομικοί δεν στάλθηκαν αμέσως επειδή η κατάσταση πιστεύεται ότι ήταν πιθανή υπερβολική δόση, αναφέρει η έκθεση.

Το προσωπικό του νοσοκομείου τηλεφώνησε αργότερα στο LVMPD λέγοντας ότι η Γκαρσία είχε τραύματα που ήταν συμβατά με μια μπαταρία και ότι ήταν σε κρίσιμη κατάσταση και έπρεπε να διασωληνωθεί. Μια τοξικολογική εξέταση διαπίστωσε επίσης ότι η Γκαρσία δεν είχε ναρκωτικά ή αλκοόλ στον οργανισμό της.

Οι αξιωματικοί στάλθηκαν στο Palms και έμαθαν ότι το δωμάτιο ήταν καταχωρημένο στην Kendall, σύμφωνα με την έκθεση.

Οι ντετέκτιβ εξέτασαν το βίντεο παρακολούθησης και είδαν τον Κένταλ να συναντά την Γκαρσία στο λόμπι του θέρετρου. Πήγαν στο δωμάτιό του στις 3:56 μ.μ. και ο Kendall εθεάθη να φεύγει από το δωμάτιο περίπου μία ώρα αργότερα. Κανείς άλλος δεν μπήκε ούτε βγήκε από το δωμάτιο μέχρι να φτάσει η ασφάλεια του ξενοδοχείου.

Ένας ντετέκτιβ επικοινώνησε με τον Kendall και συναντήθηκε μαζί του σε ένα άλλο ξενοδοχείο στο Βόρειο Λας Βέγκας. Αρνήθηκε να δώσει κατάθεση και ζήτησε δικηγόρο, έγραψε η αστυνομία.

Στις 18 Ιουνίου, το προσωπικό του νοσοκομείου ανακάλυψε ότι η Γκαρσία βρισκόταν στα πρώτα στάδια του εγκεφαλικού θανάτου. Την επόμενη μέρα, πρόσθετες εξετάσεις διαπίστωσαν ότι υπέστη ανοξική εγκεφαλική βλάβη λόγω στραγγαλισμού ή ασφυξίας. Η πρόγνωσή της κρίθηκε καταληκτική και κηρύχθηκε εγκεφαλικά νεκρή στις 21 Ιουνίου.

Στις 28 Ιουνίου, ο Kendall έφτασε στο τμήμα αρχείων των κεντρικών γραφείων του LVMPD και ζήτησε να υποβάλει αναφορά για επίθεση. Συμπλήρωσε μια οικειοθελή δήλωση που ομολόγησε τον στραγγαλισμό και τη σεξουαλική επίθεση και οι αστυνομικοί στο τμήμα αρχείων τον έθεσαν υπό κράτηση.

Σύμφωνα με την έκθεση της αστυνομίας, ο Kendall έγραψε ότι πλήρωσε την Garcia για σεξ. Ισχυρίστηκε ότι η Γκαρσία ζήτησε μια επιπλέον πληρωμή, την οποία ήταν όταν «τσάκωσε», τη χτύπησε στο πρόσωπο και την «έπνιξε» για «δέκα λεπτά». Αρνήθηκε να σχολιάσει περαιτέρω σε συνέντευξή του σε ντετέκτιβ.

Σχετικές ειδήσεις