Βρετανία: Σκύλος κατακρεούργησε τρίχρονο αγόρι - Στο εδώλιο οι γονείς

Μετά την επίθεση το σκυλί θανατώθηκε αλλά το παιδί δεν τα κατάφερε να επιζήσει 
Βρετανία: Σκύλος κατακρεούργησε τρίχρονο αγόρι - Στο εδώλιο οι γονείς
1'

Μητέρα και πατέρας κατηγορούνται για ανθρωποκτονία από βαριά αμέλεια αφού ο γιος τους, τριών ετών, κατακρεουργήθηκε μέχρι θανάτου από σκύλο σε φάρμα.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με την Daily Mail, ένα ζευγάρι κατηγορήθηκε για βαριά αμέλεια μετά το θάνατο του τρίχρονου γιου τους από επίθεση σκύλου.

Το νήπιο ονόματι Daniel Twigg πέθανε από τα τραύματά του μετά την επίθεση που δέχτηκε από επικίνδυνο σκύλο σε φάρμα τον Μάιο του 2022. Η μητέρα και ο πατέρας του, ο κηπουρός Mark Twigg και η Joanne Bedford, κατηγορήθηκαν και οι δύο και θα εμφανιστούν ενώπιον του δικαστηρίου του Μάντσεστερ και του Σάλφορντ την Τετάρτη 31 Ιουλίου.

Οι αστυνομικοί κλήθηκαν στη φάρμα Carr στις 3.22 μ.μ. για να πληροφορηθούν ότι το παιδί ήταν "αναίσθητο και δεν ανέπνεε".

Μετά το περιστατικό, ο Daniel μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Royal Manchester Children's Hospital, όπου δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του στις 15 Μαΐου.

Η αστυνομία θανάτωσε ένα σκυλί ράτσας Cane Corso και κατέσχεσε άλλα δέκα σκυλιά εν μέσω μιας συνεχιζόμενης "σημαντικής" έρευνας για το θάνατο του παιδιού.

Φωτογραφίες του ακινήτου στην Carr Lane, Milnrow, Rochdale, έδειχναν προειδοποιητικές πινακίδες "προσοχή στον σκύλο" κολλημένες στις εξωτερικές πύλες.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή