Κρις Τζένερ: Αποκάλυψε ότι πρέπει να υποβληθεί σε επέμβαση λόγω όγκου στις ωοθήκες

Η Τζένερ ανακοινωσε στην οικογένεια της δυσάρεστα νέα για την υγεία της 
Κρις Τζένερ: Αποκάλυψε ότι πρέπει να υποβληθεί σε επέμβαση λόγω όγκου στις ωοθήκες
2'

Η Κρις Τζένερ έμαθε κάποια δύσκολα νέα στο πιο πρόσφατο επεισόδιο του «The Kardashians», όπως είχε αποκαλυφθεί και πριν από περίπου δύο μήνες από τρέιλερ της εκπομπής.

Στο επεισόδιο το οποίο είναι πλέον διαθέσιμο μέσω γνωστής πλατφόρμας, η «αρχηγός» μίας από τις πιο διάσημες οικογένειες μαθαίνει ότι πρέπει να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για όγκο στην ωοθήκη της.

Η Τζένερ μίλησε στην οικογένειά της για την υγεία της, και συγκεκριμένα στις κόρες της Κιμ, Κλόε και Κένταλ αλλά και τον φίλο της Κόρεϊ Γκαμπλ.

«Ήθελα να σας πω κάτι. Πήγα στον γιατρό και έκανα την εξέτασή μου», είπε στο επεισόδιο κλαίγοντας. «Βρήκαν - και αυτό με συγκινεί πολύ - βρήκαν μία κύστη και έναν μικρό όγκο στην ωοθήκη μου».

Συνέχισε: «Ο Δρ. Α είπε ότι πρέπει να αφαιρέσω τις ωοθήκες μου και είμαι συγκινημένη γιατί εκεί μεγάλωσαν όλα τα παιδιά μου, στην κοιλιά μου. Είναι ένα πολύ ιερό μέρος για μένα».

Οι αδελφές κάλεσαν την Κόρτνεϊ Καρντάσιαν για να την συμπεριλάβουν στη συζήτηση.

«Καταλαβαίνω ακριβώς πώς αισθάνεται η μαμά μου, γιατί έτσι ακριβώς θα ένιωθα κι εγώ» δήλωσε στις κάμερες η Κόρτνεϊ. «Είναι η γυναικεία δύναμή σου και δεν σημαίνει ότι αφαιρεί αυτό που είναι εκείνη ή όσα έχει βιώσει, αλλά θα ένιωθα αυτά τα συναισθήματα κι εγώ».

Η Τζένερ, η οποία στο παρελθόν είχε υποβληθεί σε επέμβαση αντικατάστασης ισχίου φαινομενικά παρέμεινε θετική για το πρόβλημα υγείας της.

«Ακούστε, αν μπορώ να ξεπεράσω την αντικατάσταση ισχίου, μπορώ να ξεπεράσω κι αυτό», είπε. «Δεν έχω άγχος για την νάρκωση. Δεν έχω άγχος για τον γιατρό, είναι η καλύτερη γιατρός στον κόσμο. Αλλά μετά πας να το κάνεις και είναι τόσο αληθινό», ανέφερε και πρόσθεσε: «Είναι ένα ολόκληρο κεφάλαιο που μόλις έκλεισε».

Η Τζένερ έχει έξι παιδιά, μεταξύ των οποίων και οι διάσημες κόρες της.

«Θα είμαι μια χαρά. Έχω εσάς. Ο κόσμος συχνά με ρωτάει ποια είναι η καλύτερη δουλειά που είχα ποτέ και πάντα απαντούσα "η μητρότητα"», είπε η Τζένερ, χαρακτηρίζοντας τα παιδιά της «τη μεγαλύτερη ευλογία στη ζωή μου».

Δεν είναι σαφές εάν η Τζένερ έχει ήδη χειρουργηθεί από τότε που γυρίστηκε το επεισόδιο, ενώ το CNN έχει επικοινωνήσει με την mamager για το σχόλιο της.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή